Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 5
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Woo 3.0 Informatie Gepost op: Augustus 19, 2018, 10:48:00
Iemand een idee of er verschil zit in de nauwkeurigheid van meten tussen Big Air modus en Freestyle m.b.t. de hoogte? Beide meten de hoogte dus wat is de meerwaarde van Big Air dan nog. Het enige dat ik mij kan bedenken is dat je bij Big Air meteen de hoogste sprong eruit pikt. Als Woo je de optie in de app laat selecteren ipv tijdens het kiten is het veel logischer want hoef je tenminste niet tussendoor te switchen van modus.

Of een kwestie van marketing om deze optie in de volgende Woo te bouwen?
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Ep 7: Backroll Kite Loop // 10 Essentials After Boosting with Coach Crathern Gepost op: Juli 12, 2017, 22:28:31
Kitemen, kijk anders even zijn andere filmpjes, waaronder de Backroll. inclusief tips om te voorkomen dat je doordraait. Sowieso is die hele reeks voor beginnende tricks rete handig.

http://www.youtube.com/watch?v=mbOnS_Lkizo
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitespot IJburg Gepost op: Juni 07, 2017, 06:45:43
Dank je Tymon. Wellicht wel eens het proberen waard dan.
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitespot IJburg Gepost op: Juni 06, 2017, 18:33:52
Ik las inderdaad al eens iets over palen en hekken in het water. Lijkt me inderdaad niet echt relaxt voor beginners.

Wel interessant qua richting. Wijst het zich vanzelf waar de kitespot is aangezien het nu volgens mij nog één grote zandvlakte is met rondom water?
5  Algemeen / Trefpunt / Kitespot IJburg Gepost op: Juni 06, 2017, 14:27:41
Ik heb het forum al even afgespeurd maar vooral oude topics gevonden. Ik ben benieuwd of iemand weet of en waar je tegenwoordig kunt kiten op IJburg. Ze hebben vorig jaar het hele paviljoen verplaatst waarbij volgens mij ook de spot is veranderd. Van veraf zie ik zo nu en dan ook wel kiters maar ik zie bij de Spots op het forum deze locatie er niet bij staan. Het is wel zo fijn om er naartoe gaan als het ook daadwerkelijk mag. Is het verboden, wordt het gedoogd en met welke windrichting kan je er dan kiten?
6  Stijlen / Discussie / Wave / Re: Eerste meters directional Gepost op: April 15, 2017, 13:26:08
Thanks voor alle tips. Het is uiteindelijk de 9m geworden. Dat was net te doen.

Echt een heerlijk gevoel om strapless op een golfboard te varen. Wereld van verschil met een twintip. Maar er zijn nog wel wat vaaruren nodig om het gijpen en overstag gaan onder de knie te krijgen. In ieder geval ontzettend veel lol gehad. Nog meer respect gekregen voor iedereen die strapless vaart.

Wel vrij lastig dieptes in te schatten op de Zandmotor met hoog water. En om 8.30 begon het toch al wat drukker te worden.Nog wat rakjes op een klotsbak zee geprobeerd met wisselende succes Wink

Op naar toffe sessies op zee.
7  Stijlen / Discussie / Wave / Re: Eerste meters directional Gepost op: April 13, 2017, 22:04:42
Ohja helemaal vergeten: weeg 80 kilo. En een beetje kracht in de kite vind ik wel fijn op mijn twintip. Uitgangspunt is vlak water voor zaterdag bij de zandmotor. Maar als dat niet gaat met vinnen en drukte toch de zee op.
8  Stijlen / Discussie / Wave / Eerste meters directional Gepost op: April 13, 2017, 21:23:00
Aankomende zaterdag wil ik de eerste meters op mijn surfboard gaan maken. De windvoorspelling ligt nu op een knoopje of 17. Met mijn twintip zou ik dan sowieso mijn 12m meter de lucht in gooien ipv mijn 9m. Nou kan je met een directional vaak net wat eerder varen heb ik mij laten vertellen en heb me aardig ingelezen maar twijfel nu:de 12m of toch met een 9m?

Board is trouwens een 5'8 mitu en vaar Ozone Catalysts.

Ben benieuwd naar jullie gedachten.
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: April 23, 2016, 15:03:02
Iemand die mij kan vertellen of er met de wind uit het noorden morgen nou juist beter is op IJmuiden of juist Wijk? behalve dat als je in de problemen komt bij wijk je richting de haven gaat.

Hoeveel maakt het uit qua wind, golven, stroming ed.?
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Oordoppen tegen surfersoor Gepost op: September 24, 2015, 08:34:07
Ben aardig vaak gecrashed met mijn Surf Ears en nog nooit verloren.

Ik heb alleen nog geen manier gevonden er een koortje aan te maken. Is namelijk wel wat geklooi aangezien ik er altijd pas aan denk als ik op het strand sta (en het liefst met mijn handschoenen al aan natuurlijk). Zie ze dan maar eens in je oor te proppen zonder ze in het zand te laten vallen.
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 19, 2014, 22:09:53
Leek wel zomers druk op playa. Snap niet waarom iedereen op een hoop blijft zitten terwijl er echt meer dan genoeg ruimte is. Heerlijk gevaren. Aan de overkant zag het er ook goed vol uit.

Gelukkig was iemand met een gele Best kite zo aardig om mijn boardje terug te brengen. 

Graag gedaan Wink Je lag al een tijdje te dobberen volgens mij.
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Beginner Amsterdam Gepost op: Juni 01, 2014, 13:44:11
Wat betreft Harry Vogelezang kan je de zoekfunctie van de site gebruiken en daaruit je conclusies trekken. Helemaal de combi met Groupon spreekt vaak aardig voor zich.
13  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: Valt dit nog te fixen (footstrap Brunotti Onyx) Gepost op: December 16, 2013, 10:53:38
Thanks, heb inmiddels contact opgenomen met de shop dus we gaan eens kijken wat er te regelen valt.

Nu moet ik zeggen dat ik echt niet moeilijk ga doen om een paar tientjes maar het feit dat de andere bevestingspunten van de straps er nog zo goed als nieuw uitzien geeft wat mij betreft wel aardig aan dat dit eerder een productiefout is dan slijtage. En als het slijtage zou zijn betekent dit dan dat je straps na twee jaar al kunt afschrijven? Dat vind ik (zoals Ocean ook al zegt) wel erg vlot. Maar om hier nou een hele discussie van te gaan maken bij de leverancier is het ook weer niet waard.

Eerst maar eens zien hoe het wordt opgelost.
14  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Valt dit nog te fixen (footstrap Brunotti Onyx) Gepost op: December 15, 2013, 13:53:04
Wilde net op pad gaan voor een dagje kiten en zag dat de footstrap van mijn Brunotti Onyx II boardje zijn langste tijd heeft gehad. Boardje vaart verder top en gelukkig kom ik er thuis achter en niet terwijl ik net een rakje vaar en het scheurt volledig.

Het ding is aan de zijkant uitgescheurd en zit nog aan een klein stukje vast. Maar mijn vraag is vooral; valt dit te repareren, zo ja; hoe? of waar?

Heb het board augustus 2011 gekocht en geen idee of het eventueel nog onder de garantie kan vallen.

Robert
15  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 30, 2013, 11:05:27
De KTE was afgelopen weekend. de kiters die je zag waren allemaal deelnemers aan het evenement. Het wedstrijdveld lag namelijk enkele honderden meters uit de kant.

Dat verklaart een boel.
16  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 30, 2013, 09:45:25
Afgelopen zaterdag nog op Scheveningen (niet om te kiten helaas) Zag een groep van ongeveer 30 kiters zo een 500 -1000m uit de kust kiten met aflandige wind. Zag er volgens mij wel een boot bij in de buurt maar was lastig inschatten.
17  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 15, 2013, 18:22:49
De windgrafieken doen het niet op Kitehigh :-( ... iemand enig idee wat het gaat worden vandaag ? ... op Scheveningen lijkt het nog noordwest

Heej waar tover jij die in ene vandaan? Ik haalde die mooie tabel met voorspelling en actuele wind zoals in jouw tabel van Bugbyte maar die is volgens mij al hele tijd offline.
18  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 14, 2013, 16:50:04
Wat een bakken wind zeg. Vooral eind van de ochtend gaf het metertje over de 35 knopen aan. Ook erg vlagerig met regen en met de 9.5 toch niet echt fijn. Maar in ene trok het wat meer open en was het heerlijk constant 24 knoopies
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Blik op de weg Gepost op: Augustus 29, 2013, 12:25:17
Mooi stuk. Ik heb thuis op de muur maar een checklist gehangen om zeker te weten dat ik de hele zooi ingepakt hebt, en dan onderweg alsnog zitten malen of ik echt niets ben vergeten.
En alle windcheckers staan vooraan in het Google-Chrome -Home-meest-bezocht pagina.
20  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Natuurgebied strand Slufter = OFF LIMIT Gepost op: Augustus 15, 2013, 09:11:36
Ben er nog maar 1 keer geweest maar werd eerlijk gezegd niet echt wijs uit de boeien. Heb op de dijk de kaart in combi met de boeien op het water wel bestudeerd maar vond het wat lastig. Daarom maar gewoon ver uit de buurt van iedere boei gebleven.

Maar wat ik me nou dus af vraag. Als ik zo naar dit plaatje kijk mag je dus via de vaargeul naar het Autostrand varen?

*edit. Of mag je uberhaupt een vaargeul nooit gebruiken om te kiten?
21  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 14, 2013, 12:16:53
Afgelopen zondag wezen kitesurfen op oostvoorne! Het was mooi met zon en wind! Ik heb gevaren met mijn 9m. Nu wil ik een printscreentje van de wind die dag op die spot, dan weet ik met welke snelheid ik mijn 9m in de toekomst kan gebruiken. Hoe vind ik zo'n overzicht?

Tnx alvast


Volgende keer gewoon meteen kijken bij de actuele wind als je thuis komt. Maar je kunt ook even bij de logs van andere hier op het forum kijken als je een beetje een idee wilt hebben van de wind van een paar dagen geleden.  http://www.kitehigh.nl/logs/5823
22  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 07, 2013, 16:00:04
Blijft een zeikweertje en de windvoorspelling voor vanavond is ook helemaal weg. Wordt weer een avondje bankhangen Cry
23  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 07, 2013, 07:54:44
gisteravond gaf hij nog 30-46 knopen aan. Dit ziet er (voor mij dan) al wat fijner uit maar hij is al zovaak veranderd dat ik eind van de middag maar eens af wacht en kijk hoe de vlaggen wapperen.
24  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 03, 2013, 14:16:32
Op het fietsje naar Kijkduin gegaan en geen spijt gehad, wat een top wind, was nog flink werken met de 9.5 in de vlagen
25  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Youri Zoon geblesseerd: Schouder uit de kom Gepost op: Juli 30, 2013, 08:42:44
Lees net op zijn facebook dat hij voor de operatie gaat en zijn seizoen voorbij is. tot over 4 -6 maanden
Pagina's: [1] 2 3 ... 5


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.