Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Groningen wil kiten! Gepost op: Oktober 10, 2015, 22:46:48
Blijft het daar lang ondiep?

vrij snel diep, maar gezien de richting toch meer naar Oost gaat, wordt het toch Eems.

Bedankt voor je reactie. Ik neem aan dat je dan aan de rechterkant van Eems zit?
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Groningen wil kiten! Gepost op: Oktober 10, 2015, 20:47:04
Blijft het daar lang ondiep?
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Groningen wil kiten! Gepost op: Oktober 10, 2015, 15:22:54
Hallo, ik woon in de buurt van Groningen en ik zou morgen (zondag) graag willen kiten, maar met oostenwind zijn er niet veel spots in de buurt. Als ik naar de spots op kitehigh kijk is alleen Delfzijl een optie. Het liefst wil ik op een ondiepe spot kiten. Is Delfzijl morgen goed te doen of raden jullie dat af? Enkhuizen lijkt mij voor morgen een mooie locatie, maar dat is bijna twee uur rijden. Alvast bedankt voor de reacties!
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Kitesurfen Terschelling Gepost op: Juni 19, 2015, 21:38:29
Binnenkort ga ik een weekend naar Terschelling en wil misschien mijn kitesurfuitrusting meenemen. Graag wil ik van jullie weten waar ik allemaal op moet letten en hoe ik mijn materiaal het beste mee kan nemen op de boot. Is het b.v. handig om een travel bag te kopen? Alvast bedankt voor jullie reacties.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: North Rebel uittesten op het land Gepost op: September 02, 2014, 21:45:06
Wat een flauwe en kinderachtige reacties zeg.... zucht.. Ik hoopte eigenlijk op serieuze reacties.  Kiteles heb ik al gevolgd. De meeste mensen laten hun kite op op de kant.  Waarom zou dat niet in een weiland kunnen?  Ik wilde gewoon weten wat je het beste kunt doen met een nieuwe kite. Zijn ze meteen startklaar of moet er nog veel afgesteld worden?
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / North Rebel uittesten op het land Gepost op: September 02, 2014, 20:46:18
Graag wil ik mijn nieuwe North Rebel 2013 eerst op het land (b.v. een weiland) uitproberen voordat ik het water op ga. Het lijkt mij op het land namelijk handiger om de kite nog af te stellen, mocht dat nodig zijn. Hebben jullie dit wel eens gedaan of is dit levensgevaarlijk? Alvast bedankt.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.