Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Geen stopper op de nieuwe f-one linx bar Gepost op: Juli 11, 2021, 23:15:14
Hoi allemaal,

Begin dit jaar heb ik de nieuwe f-one Linx bar 2021 gekocht. Mijn kitesurfspullen uit 2012 waren namelijk afgeschreven en aangezien ik altijd fijn met een F-one bandit hebt gevaren dacht ik laat dan ook maar F-one terugkopen. Echter blijkt nu dat er geen stopper op de f-one bar zit en het d-powertouw hoger zit dan op mijn f-one bar uit 2012. Zelf heb ik normale vrouwen armen maar het stoppunt van de bar zit eigenlijk te hoog waardoor ik elke keer mijn kite met kracht op mijn armen moet vasthouden. Nu heb ik een aantal kiteshops gevraagd maar f-one heeft dus blijkbaar geen losse stopper te koop. Iemand tips?

Nu heb ik het stopballetje voor de d-power losgedraaid en naar onder gezet. Alleen kan dit niet de bedoeling zijn omdat het plasticbuisje om het touw te beschermen te beschadigd.
2  Algemeen / Buitenland & Travel / Roadtrip in BraziliĆ« mede reizigers gezocht Gepost op: September 04, 2018, 22:03:17
ROADTRIP BRASIL

Beste mensen, in november wil ik graag een maand gaan kitesurfen en roadtrippen in Braziliƫ! Zit omdat ik dan eindelijk afgestudeerd ben Smiley. Wel zoek ik nog naar minimaal 3 andere kitesurfers die mee willen wil de trip doorgaan.

De trip gaat langs Pipa, Sao Miguel Do Gostosso, Galinhos, Canoa Quebrada, Taiba, Flecheiras en Jericoacoara. Het wordt echt een vette reis.
Dus ken jij iemand of wil je zelf mee, let me know en dan plannen we snel een avondje om alles door te spreken.

mail dan naar marlouderidder@live.nl

Obrigada

https://www.kartaboardsports.com/kitetrips/kitesurf-vakantie-brazilie/
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Aantal kiters in NL Gepost op: November 23, 2017, 21:02:21
Weet iemand hoeveel kiters er nu in Nederland zijn.
Of nog beter bronnen die een marktgroei aantonen.

4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / El Gouna go/no go Gepost op: December 18, 2016, 19:05:07
Hoi Allemaal,

Is er iemand laatst nog naar El Gouna geweest? Hoe waren de ervaringen en vooral is het een beetje veilig daar?

Greetz Marlou
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatje in Den Haag gezocht Gepost op: Augustus 26, 2016, 18:54:49
Hoi Patrick,

Graag!
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kitesurfles voor kinderen regio Den Haag of Oostvoorne Gepost op: Augustus 24, 2016, 21:44:18
Kitelessen.nl bij Mike. Die besteed tenminste gelijk de eerste les aandacht aan veiligheid. Geeft al dik meer dan 10 jaar les en is ook niet duur. Is in Hoek van Holland.
7  Algemeen / Trefpunt / Kitemaatje in Den Haag gezocht Gepost op: Augustus 21, 2016, 16:34:34
 Grin Hoi allemaal,

Ik woon sinds een week in Den Haag (Duindorp) en zoek wat leuke mensen om gezellig wat avondsessies mee te doen Joepie. Ik ben een studente van 19, beginner nog maar wel veel wakeboardervaring. Ik heb een F-one 9m en een Naish Park 6meterje. En ik ben nu aan het oefenen met upwind varen. Ik hoor het graag als er nog meer mensen in de buurt zijn die kitebuddy zoeken.

Greets Lou
8  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaat Scheveningen - beginner ;-) Gepost op: Augustus 12, 2016, 21:07:14
Hoi Antoine, ik ben ook opzoek naar een gezellig kitemaatje in Scheveningen/Kijkduin. Ik woon nu voor een half jaar in Duindorp en kitesurf nu een jaar. Vaak ga ik naar de zandmoter.
9  Algemeen / Trefpunt / Nijmegenaren en nijmegeese buren gezocht Gepost op: September 15, 2015, 17:16:16
Hallo allemaal  Smiley,

Om het kitesurfen vanuit Nijmegen en omgeving te stimuleren is er een Whatappgroep aangemaakt. Hierop kunnen kiters sessies vanuit Nijmegen aankondingen en elkaar joinen.
Heb je interesse laat het me dan weten! Grin

 Joepie Groetjes Lou 
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.