Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / kitesurf maatje gezocht omgeving Wageningen Gepost op: Augustus 18, 2019, 20:45:55
Hoi allemaal,

Ik ben 16 jaar en kom uit Wageningen. Ik kite nu een tijdje en kan een beetje upwind waren in Oostvoorne. Ik ga graag naar Oostvoorne omdat het daar toch wel perfect is voor beginners.
Nu mijn zus gaat studeren en dus minder tijd heeft en mijn vader er een beetje klaar mee is om elke keer twee uur te rijden om mij daar een beetje te zien stuntelen vroeg ik me af; is er misschien iemand met wie ik zou kunnen meerijden en samen zou kunnen kiten?
Omgeving Arnhem/Nijmegen kan ook ook wel(trein of me pa brengt me daarheen)

Ik hoor t graag!
2  Stijlen / Discussie / NKV / Re: Beginnersspot ijselmeer Gepost op: Augustus 21, 2018, 16:53:34
Dank voor de reacties, ben nu op vakantie in Egmond aan Zee. Morgen waait het 12 knopen aan de kust. Proberen waard met een 11 meter kite??
3  Stijlen / Discussie / NKV / Beginnersspot ijselmeer Gepost op: Augustus 19, 2018, 16:47:34
Hoi, ik heb de laatste twee jaar gekite, en ik kan nu een beetje varen, echt veel upwind niet. Ik weet dat Oostvoorne een goede plek is. Maar ik woon zelf in Wageningen dus dan is Oostvoorne toch wel een beetje ver weg. Zijn er ook nog spots voor beginners bij het IJsselmeer? Waar ik ver kan staan en weinig golven zijn??

Groet Thijmen
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Kitesurfspots denemarken? Gepost op: Juli 15, 2017, 20:47:56
Hoi,
Wil eigenlijk gaan kitesurfen in Denemarken. In het Hawaii van het noorden, maar gezien het feit ik nog een beginner heb lijkt het me niet zo slim om daar te gaan, inverband met golven. Weet een van jullie nog een kitesurf spot hier in de buurt(Klitmoller) die ook geschikt zijn voor beginners???
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Lukt maar niet om te blijven staan Gepost op: Juli 11, 2017, 19:22:54
Hoi forum! Vandaag heb ik gekite surft in Hvide Sande. Het waaide 15 knopen en ik ben 61 kilo. Mijn kite was een acht. Is dat acceptabel of is dat gewoon een te kleine kite die gewoon niet genoeg power geeft??
Ik heb ook een tien meter. Moet ik dan beter die pakken??
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Lukt maar niet om te blijven staan Gepost op: Juli 11, 2017, 10:16:01
Oké jongens dankjewel voor de tips ik ga het vanmiddag uitproberen in Hvide Sande(Denemarken)
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Lukt maar niet om te blijven staan Gepost op: Juli 10, 2017, 17:51:00
Ja ik heb vijf lessen genomen. Daarna zei de leraar dat ik zelf gewoon moest oefenen
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Lukt maar niet om te blijven staan Gepost op: Juli 10, 2017, 11:34:16
Hoi forum. Ik heb de afgelopen tijd erg veel geoefend met kitesurfen. Het lukt mij nu aardig om in te sturen, dan op tijd de kite op positie te houden alleen val ik elke keer naar 3/4 seconden naar achteren. Alsof de kite niet genoeg power geeft maar hetzelfde gebeurt bij harde wind. Weet iemand misschien wat ik anders zou kunnen doen? Of wat er mis graat
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.