Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Reperatie van ventielen Gepost op: Augustus 01, 2018, 09:09:22
Afgelopen zondag voor het eerst met mijn spullen getracht te kiten op strand horst. Ik ben zelf een totale beginneling en mocht direct de les doen "hoe plak je een ventiel" met mijn kite. Toen ik klaar was, was helaas de wind weg.

Veel geleerd. Had gelukkig u-sticks ventielen bij mij. Grote kans dat de andere ventielen ook binnenkort los gaan. Vlieg met wat oudere spullen.

Ben nu dus bezig om de reperatie set aan te vullen. Die u-sticks ventielen zijn wel super handig en makkelijk. Ze zijn alleen, voor mij, flink aan de prijs. Ik barst van de vrije tijd maar niet van het geld :-) Ja, ik kan dus ook lekker door de weeks kiten hahahah

Zijn er alternatieven en wat zijn de plusjes en minnetjes daarvan?

Ikzelf denk bijvoorbeeld aan een ander merk (welke?), of wellicht dat mensen ook willen deelnemen (zo ja voor hoeveel stuks en welke types) en/of dat we ergens een doos kopen of wellicht direct uit china (url's?)

Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.