Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 9
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kitesurfer unaware of great white shark swimming below Gepost op: Januari 18, 2017, 12:15:15
Gelukkig hebben wij hier alleen maar zeehonden, jammer dat het water bij ons niet zo helder aan de kust is, zou een mooi gezicht zijn.
2  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Rob van Wijngaarden overleden 2e kerstdag te Scheveningen Gepost op: December 27, 2016, 17:55:43
Verschrikkelijk triest, gisteren zelf super mooie dag gehad, dat dan zo,n dag ineens kan omslaan in een nachtmerrie sta je dan niet bij stil.... sterkte aan iedereen die hem kende.
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: November 15, 2016, 13:56:32
Morgen, 13 graden en droog, w op naar kijkduin.
4  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: stom begin serie als de dijken breken Gepost op: November 06, 2016, 12:25:12
Zeker niet afkijken, bagger, zijn 4 kiters overleden R.I.P.
5  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: stom begin serie als de dijken breken Gepost op: November 05, 2016, 21:53:11
Yeb en daar na krijgt ie te horen dat het zijn eigen schuld is, kiten boven10 bft hahaha
6  Army of KiteLounge / KiteLounge / stom begin serie als de dijken breken Gepost op: November 05, 2016, 21:40:19
Wat een stomme serie,  eerste beste shot vliegt er een kiter tegen flatgebouw pffffff...
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Slufter een fijne spot voor beginners? Gepost op: Augustus 05, 2016, 13:01:19
Nog even geduld en dan komt de herfst! Dan wordt  het vanzelf weer een paar maanden rustiger Smiley
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Reisverslag Portugal omgeving lagos. Gepost op: Augustus 05, 2016, 09:53:36
Mooi verslag!
Ziet er goed uit daar!

Te weinig wind om te kiten heeft betrekking op een Twintip neem ik aan, want dat klinkt prima om te hydrofoilen Wink
Idd met een tt, heb geen ervaring met hydrofoilen, stond wel flinke deining en branding met windje uit zee, geen idee of dat samen gaat maar daar weet jij alles van.
Je zag er dan ook niemand mee, weet wel dat golfsurfen daar populairder is dan kitesurfen.

Marcel, Idd , ging er ook vanuit dat het elke dag zou waaien, maar door e.o.a. storing bij Afrika een heel ander weerbeeld dan gebruikelijk.
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kitevakantie met baby in augustus Gepost op: Augustus 05, 2016, 09:46:22
Goede keuze, vorig jaar daar ook geweest. Tip, ga op het kitestrand van Milobeach +/- 100 meter na de laatste molen het strand op en daar het water in, daar heb je namelijk geen rotsen onder water.
10  Algemeen / Buitenland & Travel / Reisverslag Portugal omgeving lagos. Gepost op: Augustus 04, 2016, 11:22:35
Via Corendon fly & go vakantie geboekt van 11 tot 24 juli in Portugal, Lagos, appartement Villa Mos.
5 a 10 min. Lopen naar een mooi zandstrand met 2 goede eettentje.

Appartementen waren prima in orde, ruim en die van ons met zeegezicht.

Eerste 2 dagen poeierwind vanuit nw, op naar lagune van Lagos/Alvor. Aan de kant van Lagos gebleven, via  het dorpje Odiaxere kom je dan uit aan de westkant van de lagune, je kan niet meer via de dam met de auto, dam hebben ze op 2 plaatsen doorgebroken, op deze plek kan je wel lopend oversteken, liggen keien in.
Aangekomen met laag water, genoeg ruimte om kite op te laten, wel oppassen daar met de wind, gigantisch vlagerige wind aan de kant, echt vlakwater spot met heel veel kitescholen.
Aan de zeekant zag je wel een paar kiters, maar met aflandige wind als toerist niet verstandig.
Na 2 dagen was de wind op om vervolgens een week later weer terug te komen.

Wind kwam vervolgens na een paar dagen later nu vanaf zee, niet genoeg om te kiten, wel leuk want daarmee kwamen de golven. Wat ook opviel, de zee met wind van nw was steen koud de eerste dagen, met wind uit zuidoost ( van zee ) konden we gewoon lekker zwemmen in de zee.

Bij gebrek aan wind een mountainbike trip gemaakt, georganiseerd door http://www.themountainbikeadventure.com/, hele goede fietsen en leuke route in de omgeving.
Ook de westkust gaan ontdekken, kwamen op een waanzinnige mooie golfsurfspot uit, Praia do Amando, leek wel op klein Hawaii, waanzinnig mooie golven om te golfsurfen.
Ter plaatse 2 golfsurfboards gehuurd voor 3 uur met wetsuits samen 50 euro.

Tweede week, eindelijk de wind kwam weer, volgens windguru wel 3 dagen.
Nu inmiddels een week met hoog water, lagune had opeens een mini strandje, kite oplaten een voor een, maar wel ruimte op het water, kitescholen komen niet met hoog want ze kunnen nergens meer staan in de lagune.
Tweede/derde dag met wind naar westkust en strand van Carrapateira aangedaan, waanzinnig, 100x beter dan lagune, stabiele wind, ruimte, mooie golven en een paar kiters en groepjes golfsurfers, geen spot voor de beginnende kiter en oppassen dat je de golfsurfers niet in de weg vaart. Wederom met de 10m gevaren, wind on/side shore uit nw. Je moet er wel ff voor rijden maar dan heb je ook wat.

Hierna voldaan de kites, 12m niet uit de tas geweest, opgeborgen en verder de vakantie gevierd zonder wind.

Leuke vakantie gehad in Portugal, had iets vaker mogen waaien maar genoeg te doen en te zien bij afwezigheid van wind. Voor wie begint met kitesurfen heb je daar alleen dus de lagune, bij laag water  goed te doen, water is ook goed qua temperatuur om lekker met shorty of boardshort te varen.
Op zee ook met shorty gevaren, was goed te doen.
Voor (beginnende)golfsurfers de ideale omgeving, wel met auto, zowel met als zonder wind maar wel met een volwaardige wetsuit, met een shorty wordt het wel snel koud.

Gr Hans.
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Slufter een fijne spot voor beginners? Gepost op: Augustus 03, 2016, 14:30:43
Golfjes?spiegelgladwater? Je vergeet hierbij de condities te vermelden, laag/hoogwater windrichting/kracht en nee dus niet de ideale beginners spot bij bepaalde condities.
Seamon je hebt het nog steeds over lessers in je aangepaste versie, volgens mij hebben die nog niet de volledige controle toch? Dus nee niet voor elk niveau!

Zo en nu op naar het strand
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Slufter de perfecte spot voor beginners? Gepost op: Augustus 02, 2016, 09:33:07
Golfjes?spiegelgladwater? Je vergeet hierbij de condities te vermelden, laag/hoogwater windrichting/kracht en nee dus niet de ideale beginners spot bij bepaalde condities.
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het grote Winkel-aanbiedingen topic Gepost op: Juni 24, 2016, 17:35:29
Scherp... idd je houdt +/- 17% korting over.
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het grote Winkel-aanbiedingen topic Gepost op: Juni 24, 2016, 16:06:03
Dit weekend 21% BTW korting Eurofun!!!!
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Willen jullie aub mijn hond nooit meer meenemen van de Maasvlakte !!! Gepost op: Januari 29, 2016, 21:05:59
Was dat een klein zwart hondje? Kan mij iets bij voorstellen dat ze die hebben meegenomen, was in de verste verte niemand te zien, dacht ook wat doet die hond daar alleen.
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: incidenten en onveilig materiaal Gepost op: Augustus 24, 2015, 19:13:25
Ik heb die safety wel eens geactiveerd en bij mij ging de kite (nemessis 8m) aan de rand van het windvenster staan dansen, toch wel aardig wat druk in de kite.
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Productiefout Best TS 2015? Gepost op: Augustus 20, 2015, 19:58:09
Nee heb best nog niet gecontacteerd, heb nu een 12m waarmee ik nog niet het water bent op geweest. Mocht het probleem ook bij deze kite zich voordoen ga ik ermee terug naar de shop. Maar omdat die Griek hetzelfde probleem heeft als mijn leen kite kun je er wel vanuit gaan dat het gaat scheuren. Dus ik hoop dat andere gebruikers met een ts uit 2015 (2013 en 2014 jaar zijn geen problemen mee) ff goed hun kite nazien of het bij hun ook zo is.
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Productiefout Best TS 2015? Gepost op: Augustus 19, 2015, 22:12:35
Misschien is het nog niet te laat om m weer retour te doen?

Karel dit was een leen kite van de shop, heb inmiddels mijn bestelde binnen en die is nu nog in orde maar ben wel benieuwd hoelang dat zo blijft.

Oh je bedoeld natuurlijk de nieuwe retourneren, ja misschien wel.
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Productiefout Best TS 2015? Gepost op: Augustus 19, 2015, 22:03:22
Deze kite was een test kite die ik in bruikleen had totdat de bestelde geleverd was en die heb ik nu inmiddels waarbij natuurlijk alles nog goed is.

Ik denk dat het kunststof te hard is, hierdoor scheurt/breekt het kunststof als de kite is opgepompt.
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Productiefout Best TS 2015? Gepost op: Augustus 19, 2015, 20:19:58
Op vakantie in Griekenland lefkas werd ik aangesproken door een Griek, deze attendeerde mij erop dat bij zijn best ts 9m 2015 de aanhechting van de verbindingslangetjes op zowel de Le en struts zijn gescheurd.
Ik schrok mij rot toen ik de mijne nakeek (test kite12m 2015) hier waren ook de aansluitingen gescheurd en zelfs hij een helemaal weg, zie foto’s. Was mij nog niet opgevallen, verwacht je ook niet van net een nieuwe kite.
Ik ben benieuwd of dat ook zo bij andere gebruikers van een Best ts kite2015 is.
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Hoe lang doen jullie met je wetsuit? Gepost op: Augustus 02, 2015, 12:34:04
En jullie vinden dat oke? Na een jaar een wetsuit opruimen, ligt er natuurlijk aan hoeveel je vaart maar een pak van 300 euro en na anderhalf jaar vallen de gaten erin vind ik toch wel te gortig. Heb deze week mijn ribcurl weggebracht en wordt teruggestuurd ben benieuwd.
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kleine kites en hoge sprongen Gepost op: Juli 26, 2015, 20:24:41
Hoe is jou afstelling? Ik heb dezelfde kite en bij mij is de afstelling eerste knoopje vanaf de kite (stuurlijn) hierbij valt op dat als ik dan de bar helemaal aantrek de kite zijn vorm verliest, dus na de sprong hou ik de bar iets van mij af en volgens mij heb ik dan meer lift. Dus mischien de kite beter trimmen.
23  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juli 21, 2015, 22:27:05
Haha die Huibn  zag je begin dit jaar op de Slufter volgens mij, jij hebt toch zo,n zwembadje op je board omdat je niet kan bodydragen of gewoon te lui hiervoor bent? Zag ook dat jij toen nog een beginner was en nu een beetje de boel opruien..beetje jammer dit
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / flinke prijsverhoging Best kite,s Gepost op: Juli 19, 2015, 11:36:49
Gigantische prijsverhoging Best kite,s kocht je 4 jaar terug nog een kite van 850 euro nieuw van dat jaar zit je nu op 1400 euro voor een 12m kite en dan komt er nog een bar bij van 450 euro pffff.
Dit zijn dezelfde prijzen als Cabrinha,s waar dat vroeger de duurder kites waren.
Komt dit doordat o.a. Ruben en youri zich bij Best hebben aangesloten?

Nu weerhoud mij dat niet om er geen een te kopen want ze bevallen mij prima.
Ze hebben nu wel een leuke actie, krijg 650 euro korting bij inruil van mijn oude 11m en bar.
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe speeltjes binnen? Laat ze hier zien! Gepost op: Juni 03, 2015, 22:28:03


Nieuw setje 12 9 7 Best TS Grin

Mooie set, ideaal die korte lease gebruik niets anders meer. Ik vroeg mij af waarom de keuze voor 7,9,12 ik heb zelf de 7 & 10 en ben van plan om hier nog een 15 aan toe te voegen en niet de 12.
Pagina's: [1] 2 3 ... 9


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.