Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Verloren, Twin tip Ten The Act Gepost op: Oktober 05, 2020, 21:37:11
Hallo Allemaal,

Gisteren mijn Twin tip Ten The Act kwijt geraakt op Rockanje. Heb je hem gevonden, neem dan a.u.b contact met mij op: 0614479718
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Autofollow Drone Kitesurf sessie Gepost op: Mei 01, 2018, 08:31:09
Dat werkt goed zeg,  kun je meer info geven over deze drone en het gebruik?

Het is een autofollow drone. Hij volgt via een gps tracking systeem. Verbazingwekkend hoe sterk die verbinding is. Ik heb nog nooit meegemaakt dat de drone mij kwijt raakte. Er zijn diverse volg mogelijkheden. Bij het kitesurfen gebruik ik een stand speciaal voor watersporters (waterstaak). In deze stand vliegt hij automatisch terug naar de plek waar hij opsteeg. Dit gebeurt volledig automatisch bij 40% batterij. De drone vliegt max 30 minuten. Met kitesurfen tot 40% batterij is ongeveer 17 minuten. Door de wind trekt de accu natuurlijk sneller leeg. De drone kan tot 25 knopen wind hebben.

Vorig jaar gebruikte ik hem met een Gopro hero 4, maar nu met de hero 5.

De technologie is verbazingwekkend. ik moet zeggen dat ik er al jaren geleden van droomde dat de GoPro zou kunnen vliegen en volgen. Tja, dat kan dus nu..Smiley


3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Autofollow Drone Kitesurf sessie Gepost op: April 30, 2018, 16:58:44
Hoi Michiel,

Het is de Staaker drone. Werkt met GoPro Hero 3 tot 6. In dit filmpje is de hero 5 gebruikt, 2.7K lineair, maar sommige browsers ondersteunen niet alle kwaliteits opties. Op Mijn PC alleen 360 en 720hd.
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Autofollow Drone Kitesurf sessie Gepost op: April 30, 2018, 12:42:36
Hoi Mitchel,

Nee, dat kan niet. De drone heeft verschillende volg mogelijkgeden. Bij het kitesurfen gebruik ik kompas mode. Dit houd in dat hij de achtergrond altijd hetzelfde houd, waar je ook maar naar toe draait. Dus met Zw wind laat ik hem van achteren naar het noorden filmen.

Wel heb ik voor verschillende hoeken van schuin achter mij gekozen, om wat gevarieerde beelden te krijgen.

Voor de veiligheid heb ik voor een rustige plek gekozen, want ondanks dat hij maar 5-6 meter bij mij vandaan mee vliegt, is de veiligheid vooor anderen het belangrijkste.

 
5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Autofollow Drone Kitesurf sessie Gepost op: April 30, 2018, 10:07:06

http://youtu.be/R4dEmuDy1-o


Nieuwe edit van vorige week. Veel kijk plezier   
Pagina's: [1]


© 2002 - 2021 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.