Kiters Amsterdam t.b.v. spot op IJburg: inspraak mailen uiterlijk 24 januari!

MrGee

Geen avatar

Berichten: 21
Januari 19, 2019, 15:46:22
edit2Rapporteer  
De gemeente Amsterdam stelt binnenkort het 'concept stedebouwkundigplan' (een soort bestemmingsplan) voor het nieuwe Strandeiland van IJburg vast. Er is ondanks alle vragen en gesprekken van de NKV met ambtenaren v/d gemeente GEEN kitespot voorzien, terwijl voor allerlei andere watersporten wel plek wordt gemaakt en er aan de noordoost kant een uitstekende kitespot mogelijk lijkt.

Daarom een DRINGENDE OPROEP aan alle kiters die een spot op IJburg willen: mail een inspraakreactie, uiterlijk donderdag 24 januari a.s. met het verzoek een kitespot in het plan op te nemen.

Je kunt het plan bekijken via deze link: https://www.amsterdam.nl/projecten/ijburg/deelprojecten-ijburg/strandeiland/nieuws-strandeiland/inspraakronde/
De email moet je sturen naar ontwikkelingijburg@amsterdam.nl en daarin als onderwerp opgeven 'Inspraakreactie IJburg'

Diverse kiters zijn naar een bijeenkomst in december geweest en de NKV heeft contact gehad met ambtenaren. Maar dat schiet helaas niet op, er is een politieke lobby nodig en kiters die bij raadsleden en wethouders gesprekken gaan voeren. De NKV zoekt kiters uit Amsterdam die hierbij helpen. Wie dat wilt kan zich melden bij regiocoordinator van de NKV (email: regiocoordinator@kitesurfvereniging.nl)
Marco B.
Moderator

Berichten: 1181
Logs: 173 | 1708 uur
Antwoord #1 Januari 20, 2019, 08:04:38
edit2Rapporteer  
Toch bijzonder dat na allerlei gesprekken er dan geen kitespot in staat. Lees ik het goed dat concept al sinds nov 2018 ter inzage ligt?
ggiesberts

Geen avatar

Berichten: 20
Antwoord #2 Juni 26, 2019, 10:52:18
edit2Rapporteer  
Is er enig resultaat?
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2021 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.