Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 52
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Help! Vaag probleem met lijnen (infexion bar) Gepost op: Juni 21, 2022, 20:36:17
Ik snap de hele layout niet maar eventueel kan ik het terug ombouwen naar "normaal" 
Belangrijkste om te weten is dat lijnen krimpen. Het lijkt er op dat dat hier is gebeurd en dat er een soort "5e lijn constructie is" met een loaded safetyline.

Je stuurlijnen zo los zou in iedergeval helemaal ruk sturen.

Mail anders evan gewoon direct even en anders ->
www.thelinesmith.nl  kunnen we je sowieso helpen.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: compatibiliteit North bar & kites Gepost op: Mei 18, 2021, 10:58:09
niet compatible maar wel mogelijk om het om te bouwen.
www.thelinesmith.eu kan het
3  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: Gevonden woo3.0 IJmuiden Gepost op: December 11, 2019, 17:57:52
Serial nr naar WOO sturen.  die weten het wel Smiley 
4  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Koen Sijbrands overleden, zaterdag 9 nov 2019 te Wijk aan Zee Gepost op: November 19, 2019, 10:24:36
Dat weet ik inderdaad omdat het mijn stormmaatje was en regelmatig met mij mee op vakantie Smiley

Die jongen had een onuitputbare batterij en bleef maar gaan. Altijd twijfelen of hij niet voor nog een sessie moest gaan terwijl hij al 4 uur op t water stond.
5  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Koen Sijbrands overleden, zaterdag 9 nov 2019 te Wijk aan Zee Gepost op: November 16, 2019, 10:50:14
Jongens om de schade te beperken wordt de lichaamstemperatuur vaak naar beneden gebracht bij een coma.
Koen was zeker niet onderkoeld omdat hij net aan zijn sessie begon! De helpers hebben echt hun uiterste best gedaan en als je het hele verhaal weet dan weet je inderdaad ook dat jee eigenlijk 0 kans hebt bij hartfalen op t water.

Zelfs je buddy zal 99% van de tijd te laat zijn.
Maar hoe de helpers hebben gestreden maakt ze echt helden



6  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Kite gevonden: 9m Slingshot RPM langs de A1 Gepost op: April 18, 2019, 08:21:02
Ik weet van wie hij is !
https://www.facebook.com/andreja.novak.tralalalala

Gestolen op Muiderberg
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bestaat Xensr nog? Gepost op: Juni 23, 2018, 09:56:21
Marc zegt weer eens iets en iedereen haalt meteen de strijdbijl tevoorschijn met de hakken in het zand, kan dat na zoveel jaar nog steeds niet anders?

Xsenr is dus gewoon een scam, er tussenuit knijpen zodra het geld binnen is en dan lekker makkelijk van de aardbodem verdwijnen. Ze hebben niet eens het lef om uit te leggen wat er mis gegaan is.

Right je kan zelf ook lezen dat hij mij gewoon letterlijk zwart maakt omdat hij persoonlijk iets tegen mij heeft.  I don't care moet ie lekker doen. Echter als je bullshit over mijn business schrijft dan kom ik er wel even op terug.
Als je gewoon ballen hebt schoon je het topic op.

Anyways voor de topic starter.
Dit is ongeveer het verhaal.

Xensr was echt een rising star met natuurlijk super veel potentie door de toevoging van GPS. Ook het meermaals winnen van tech awards en de multisport toepassing maakte dit toch wel een van de betere producten (in potentie).

Na een zeeeer lange aanlooptijd waarbij met investeerders en verkapte crowdfunding (pre-orders) kwam dan eindelijk de Xensr op de markt.  Dit was al erg laat en men kon ook zeker niet aan de vraag voldoen.
Nu had men ook voor distributeuren een minimum van 100 stuks dus dat is direct een mooie investering van buitenaf.

Omdat ik op dat moment een de hoogste jump van de wereld had op woo en dus ook veel potentie bood xensr mij aan om gratis een paar units op te sturen om te testen.
Deze samples deden het naar behoren en werken tot op de dag van vandaag nog altijd.
Ik heb altijd zeer nauw contact gehad via skype met het team (casey en stephan) over mijn bevindingen en zij vroegen dan ook of ik Xensrs wou gaan verkopen.  Mooi werkend product met veel potentie (echter de 100 stuks vond ik een te groot risico)

Uiteindelijk een mooie deal kunnen sluiten en gewoon kon bestellen wanneer ik het nodig had zonder minimum.

Echter bij de productie van de 2e batch ging het mis. Er zat een luchtdruk meter in de xensr waarvoor een klein gaatje in de unit zat onderop.
Zand +  gaatje +  zeewater en hoppa de garantie gevallen begonnen binnen te druppelen.

Aangezien men er tijdig bij was hebben ze de case veranderd en de garantiegevallen (langzaam maar netjes) afgehandeld.

Na een aantal stormpies had ik met 2 xensrs het wereldrecord ook te pakken. Beelden, hoogte alles klopte, 10x nagemeten door de tech afdeling. Helemaal mooi dus de eigenaar David troup  voegt mij toe op skype en belt mij persoonlijk.

Erg Amerikaans veel praatjes en best zakelijk.

Paar maanden verder en er komen weer garantiegevallen binnen.  Aangezien ik ze voor heel Europa binnen kreeg  en ze daarna doorstuurde direct naar Xensr (kosten besparing voor hun). had ik enig idee van de omvang. Een aantal konden na reparatie weer terug.

Een paar skype gesprekken verder met veel loze beloftes over levertijden en oplossingen voor de garantiegevallen begon mijn voorraad ook leeg te raken. Alle Nederlandse garantiegevallen loste ik op uit mijn eigen voorraad. Uiteraard zou ik hier weer credit voor terugkrijgen vanuit Xensr.
Helaas bleven de producten uit en zat ik zonder Xensrs (mijn voorraad) en met oplopende kosten voor de verzending van alle garantie gevallen.


Ook begon er langzaam maar zeker personeel weg te vallen.  Eerst Casey  en een aantal weken later ook Stephan.  Geen goed teken in mijn ogen.

Ik heb het geheel even aangekeken en heb besloten de stekker er uit te trekken.
Niet heel lang daarna ging het helemaal berg afwaards

Je voelt hem al aankomen dat er op den duur geen contact meer mogelijk was met de eigenaar.  Geen reactie op mails,  geen reactie op skype helemaal niks.
Tussen alle internationale distributeurs is er nog wel contact en eigenlijk hebben we allemaal hetzelfde probleem.

Geen reactie & geen producten + ons geld weg.





 
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bestaat Xensr nog? Gepost op: Juni 20, 2018, 10:00:01
Hey Guys,

Ik zie dat het tijdperk Gilion zwart maken nog niet is afgelopen.

Om te beginnen OT:
Jullie verwijten mij dat ik iemand niet kan helpen voor een merk dat niet van mij is. Het klopt dat ik voor xensr distributie deed + teamrider was. Als je had opgelet dan had je ook gezien dat ik d.m.v een zeer uitgereide verklaring de stekker uit de samenwerking met xensr heb getrokken.

Ik sta 1000% achter mijn merken / product / dienst. Dat kon ik niet zeggen over het Xensr product en daarom ben ik ook relatief snel gestopt met het geheel. Als je mij echt kende wist je ook dat ik mijn eigen xensrs meermaals aan riders heb verzonden omdat het allemaal veels te lang duurde vanuit het bedrijf zelf.

Ik kan je ook vertellen dat ze mij en andere nog wel een getal met minimaal 5 cijfers schuldig zijn Wink
Dus als je ze kan vinden laat het even weten!

Dat gezegd hebbende vind ik het werkelijk schandalig hoe jullie mij proberen zwart te maken.

Allereerst heb ik mede door jullie zwartmakerij + ernstige privé omstandigheden mijn eerste merk (3e kiteboarding) moeten stoppen. Dit merk was zeer succesvol buiten de landgrenzen en heeft meer invloed gehad dan jullie ooit zullen toegeven.  Wij waren de 1e die voordelig boards op de markt zetten t.o.v de zeer dure boards toen der tijd. Kijk nu eens naar de hoeveelheid betaalbare merken.
Daarnaast is de producent die ik persoonlijk heb aangeschreven om boards te gaan produceren nu de allergrootste boardproducent met "A-merken" als hun klanten.

En dan terug naar het heden.
Zoek ook maar 1 negatieve ervaring op met Nederland-kite, Nederland-kitetravel of Fluid kiteboarding of zelfs mijn eigen merk Gilion Fluidkiteboarding in de afgelopen 3-4-5 jaar dat ga je namelijk niet vinden.
Dit zijn mijn merken waar ik hard voor heb gewerkt en hard voor zal werken. Zonder ooit ook maar 1 euro te hebben geleend heb ik toch echt wel mooie dingen neergezet.

Je kan privé wat tegen mij hebben dat is je goed recht. We hoeven geen vriendjes te zijn. Maar dit gaat echt te ver.



9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Buddies gezocht Gepost op: April 18, 2017, 12:39:25
Neem a.u.b nog een opfris lesje na een jaar ben je veel dingen vergeten Smiley  verder inderdaad muiderberg of ijmuiden genoeg peoples!

10  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kitesurfer gewond bij Monster Gepost op: April 10, 2017, 11:36:04
@JelleHilbers: Gelukkig gaat t de goede kant op. Maar hoe kan je het filmpje maken als je als 'slachtoffer' ligt?

gast doe niet zo dom dat laatste deel zijn omstanders.
hij heeft hem in elkaar gezet 

of denk je ook dat hij zelf de drone heeft bestuurd tijdens het varen :/
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Fuerteventura mei Gepost op: April 10, 2017, 11:09:24
Zeker met Nederland-kitetravel zit ik er  Smiley met een heule hoop mensen haha vanaf 22 april t/m 4 juni (wat een leven he)

Contact gerust als je vragen hebt of een sessietje wil doen.
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2 kites in tweeën gescheurd in 1 week na crash sprong. Wat doe ik niet goed?! Gepost op: Maart 31, 2017, 20:24:19
haha dudes t waait hier 25-30 knopen dus niet heel vreemd dat je kite kapot gaat als je hem met mach 10 het water in crasht vanaf 12. (met de bar aangetrokken)

ongveer het enige waarmee je een kite direct kunt mollen.
Je remt toch ook als je een lantarenpaal dreigt te raken Wink 
anyhow is niet heul vreemd dat ze kapot gaan maar het zou kunnen dat je doek oud is dan gaan ze nog makkelijker Smiley

13  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: Gin Cannibal 7m + bar laten liggen op Schellinhout 19-3 Gepost op: Maart 19, 2017, 21:10:34
http://www.kitehigh.nl/forum/index.php?topic=23361.msg736388;boardseen#new
14  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Gezocht; Avonturiers kitesafari Oman Gepost op: Maart 14, 2017, 08:49:17
Ik zat er ook aab te denken voor nederland kitetravel maar is denk ik moeilijk te verkopen.

Wel toffe spots en in juli veel wind 30-40 kts!
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: wanneer weer beginnen met oefenen Gepost op: Maart 10, 2017, 09:47:04
Doe iets op je hoofd (capje) dat scheelt echt de helft.
Onderkoeling is een sluiper dus als je fouten begint te maken die je anders nooit maakt is het tijd om te stoppen
16  Nieuws & Video / Nieuws & Video / [NL] Gilion Fluidkiteboarding - chasing Doris Gepost op: Februari 27, 2017, 15:04:40

http://www.youtube.com/watch?v=LGB6G5bkYrk



A massive forecast for the Netherlands with storm Doris knocking on the front door. The entire westcoast of the Netherlands prepared for gusts up to 130Km/h and at least 40 knots nearly the entire day.  Perfect weather to send Gilion out in with the brand new SKY 7M. Dirty weather not something most of us kite in. 


Fluid kiteboarding SKY 7M - Storm Doris
I planned a session with some of my kitesurfing buddies and invited a local news station to get some shots. As I arrived at the beach with 2 friends it was just awefull 40-50 kts and raining super hard. We ran to the beach bar where we planned to meet up with some other riders and the TV crew. 15 minutes later the skies cleared – GO time!

Boosting a couple times with the sky felt pretty good but I didn’t feel in the zone (might have been the cold and those bloody annoying gloves).
I decided just to have fun and boost whenever I felt like it.  Not really high intensity sessions that I’m used to but an OK session with a lot of fun with friends. Pretty much what “normal” riders have when riding in 20 knots. It was amazing to see some of my friends go as high as a kite pushing their limits.
After 2 hours it was time to call it a day and check back on the WOO/PIQ/ Xensr scores.
18,7M / 18.2M / 17.6M


Back at home all of us received so many credits and to top it all off we made it to a lot of news stations!
But for me the photographic report Ilja Huner made was far more amazing, it just shows how intense it all was.

Check out his website and give him a shout out.
www.iljahuner.com




Gear used
Kite:  SKY 7M
bar:  CSG 48CM
board: Twoseven 130 Woodseries
measurement: Xensr AIR / PIQ / WOO v1 





















17  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [Windwaarschuwing] Donderdag 23 februari Gepost op: Februari 23, 2017, 21:43:38
Je ging hard man!! Zonde van je crash ik zag het gebeuren en hoopte dat je m nog omhoog kreeg maar helaas.
Gelukkig is ie weer bij de kant gekomen Smiley 

Echt teamwork!
18  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Nieuwe Fluid kite: SKY Gepost op: Februari 20, 2017, 13:25:32

http://vimeo.com/203982674


Na 2 jaar testen is het dan eindelijk zo ver de Fluid kiteboarding SKY komt er aan. 1 April 2017 komt de nieuwe vlieger van Fluid officieel op de markt.

After years of development the ultimate kite is finally here! If you want to go the highest, be the fastest, fly the longest. The Fluid kiteboarding SKY is what you have been waiting for. Developed by Gilion Goveia for breaking the highest jump record. The SKY delivers high performance boosting on demand!  Due to its aerodynamic wing shape the SKY delivers more forward speed than any other kite on the market. The additional power is easy to control due to the kite pulling in the exact same direction of traveling. Imagine yourself riding a hydrofoil with massive forward speed and ultimate control! If you are more into big air riding like Gilion, the SKY will get you to new heights without a doubt. Jumping high just hasn’t been easier. Be aware the sky is not the limit!

CHARACTER SKY
- Responsive steering
- Great floating ability
- Extremely stable
- Sheet & go power delivery
- Amazing hangtime
- Strong boost & Long lift.
- Park & Ride
- High performance
- Easy relaunch
- Windwindow edge waiting
- adjustable angle of attack

OVERVIEW SKY
Model: High performance SLE
Style: Big Air / hydrofoil
Linesetup: 4 lines
Bridle: Yes, 3.0 bridle.
Designer: Gilion Goveia

De sky zal in 3 kleuren combinaties geleverd worden :
Bumble bee (geel / zwart)
Nuclear (groen / zwart)
Tiger (oranje / zwart)
19  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Cape sessions - Gilion Fluid kiteboarding Gepost op: Februari 20, 2017, 13:15:49
Wel een goede crashtest! En bombproof?

Lekkere beelden Gilion.
Pakkie niet, ik wel redelijk haha  Grin
20  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Cape sessions - Gilion Fluid kiteboarding Gepost op: Februari 19, 2017, 22:13:06
Huh  megadruk?  waar dan.....
sommige stukkies misschien niet maar was mayhem geloof mij Smiley en aan t einde van de dag  (in de filmpies ) ging het een stuk beter.

er is letterlijk iemand op mij gecrasht en zn board door mn nieuwe pak geboord Sad  snel wegvaren  ListenToMe ListenToMe

 
21  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Cape sessions - Gilion Fluid kiteboarding Gepost op: Februari 18, 2017, 23:46:30
Dat was het dan Kaapstad Smiley  niet de keiharde wind maar toch best lekker kunnen kiten  Joepie Joepie wel mega druk en aantal close calls is dan ook goed te zien.
Check ze hier:

Cape session #1  - Loops Loops

http://www.youtube.com/watch?v=4Wlv0MfHczE


Cape session #2 - What the Fun!

http://www.youtube.com/watch?v=pbjW-mqH5Nc&t=7s


Cape session #3 - no delivery

http://www.youtube.com/watch?v=1KuvSks_ZPw


Beelden met de mouthmount van Versus gekregen  ThumpsUp ThumpsUp ThumpsUp
22  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: KOTA: King Of The Air start vandaag! Gepost op: Februari 01, 2017, 00:03:16
Vandaag echt een lekkere sessie gehad maar nog steeds geen KOTA wind. 9M ging prima. hoe verder je van table mountain ging varen hoe zwakker de wind.

Laat big bay nou net behoorlijk ver weg liggen.

Hopenlijk donderdag indeed maar de voorspelling voor morgen lijkt ook weer anders.
23  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: KOTA: King Of The Air start vandaag! Gepost op: Januari 31, 2017, 14:30:56
Yes :-) :-) nog geen wind hier Sad
24  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: KOTA: King Of The Air start vandaag! Gepost op: Januari 31, 2017, 14:03:49
Wind dipt nu das meestal een goed teken aangezien hij nog moet draaien naar zzo. Mag wel gaan blazen nu ik wil kiten hehe. :-) :-) enjoy peoples
25  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [NL] Kite vakantie naar Fuerteventura in hartje december Gepost op: Januari 17, 2017, 16:17:55
Hij voer met een mouth mount Smiley lekker film mate!
Pagina's: [1] 2 3 ... 52


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.