Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 9
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kingsday Gopro7 Gepost op: April 29, 2019, 12:48:41
gewoon naast schellinkhout.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Einde van de hardcore C-kites? Gepost op: Februari 08, 2019, 17:02:05
Kota moet je niet met C-kites of RPM's doen, maar als deze jongens na hun freestyle carrière volledig hierop gaan focussen winnen ze het.

Natuurlijk is het een andere discipline, maar de top van KOTA zijn allemaal jongens die een freestyle achtergrond hebben. Als Kevin nog elk jaar nummer 1 kon zijn met freestyle, was hij daar gebleven. Echter iedereen wordt een jaartje ouder. Ik zie Kota dan ook echt als tweede klasse.

Die tricks die Carlos Mario doet kan je alleen maar op top niveau doen als je heel jong bent begonnen en je lichaam helemaal gevormd is. Alle tricks op KOTA kan je ook nog op een latere leeftijd oppakken met een beetje talent.

Er is geen 1 trick op KOTA die Carlos of een Liam niet onder de knie krijgt, met een beetje meer oefenen. Alleen zulke style zoals Kevin heeft kost vele jaren.

3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Einde van de hardcore C-kites? Gepost op: Februari 08, 2019, 13:57:53
Ben ook bang dat ze gaan uitsterven nu de open-C modellen hoger gaan en net zo makkelijk loopen en ook voor freestyle zijn ze al jaren ingehaald sinds Youri naar de RPM overstapte.

RPM is absoluut geen spring kite. Heel erg c-kite eigenschappen. Voor freestyle blijft er een markt voor dit type kite. Alleen freestyle is technisch de hoogste discipline naar mijn mening in de kite wereld en dat is maar een heel klein groepje dat dit kan.

Kevin was ook Freestyler en als alle freestyle gasten vol Kota gaan, dan kan 3/4 van de deelnemers inpakken.
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Vacature in de watersport Gepost op: Januari 27, 2019, 09:36:54
Er is duidelijk geen wind en te koud, wat een vacature nazi ben je Lukic :-)

Zijn eerste opmerking is echt lekker opbouwend.........

Ik zou aan de vacature toevoegen: heet je Lukic, dan hoef je niet te solliciteren en ben je het eens met Lukic, kijk even verder! Smiley Volgens mij heb je dan al een goede voor selectie gedaan.
5  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Dodelijk ongeluk Nederlandse kitesurfer in Brazilie Gepost op: December 13, 2018, 00:34:38
Beiden zijn oorzaak van dit verschrikkelijke ongeluk. Had hij losgelaten was er waarschijnlijk niks gebeurd, met een leash die op de juiste plek vast zat ook niet maar een systeem dat niet per ongeluk tot uithaken zorgt had dit ook voorkomen.

Korte leash aan de achterzijde zorgde er voor dat er onverwacht een powerlijn zeg maar 30cm korter getrokken werd bij het uithaken waardoor de kite zo hard een kant op gaat trekken dat je het niet meer bijgestuurd krijgt. Waarschijnlijk probeerde hij nog te corrigeren wat normaal geen probleem mag zijn als je per ongeluk uitgehaakt komt te staan.
Met een leash die aan een powerlijn trekt gecombineerd met harde wind maakt dat onmogelijk. 

Ik laat altijd los als er iets mis is met mijn kite, gelijk de handjes van de BAR. Alleen jullie vergeten 1 ding. De tijd tussen los laten en de eerste ruk van je kite is een fractie van een seconde. Ik heb dit zelf eens meegemaakt. Kite ging de lucht in en chickenloop schoot open. Doordat je in die eerste seconde dat je die BAR nog vast hebt, fullpower een klap krijgt, krijg je een dikke kracht voor je kiezen. Je gaat namelijk naar fullpower omdat je handen nog aan de bar zijn. Je gaat een stukje omhoog. Ik liet gelijk los en viel vol met mijn knieën op het asfalt en had gelukkig niks. 

Zie het als autorijden en ongelukken. Mensen hebben een remweg nodig omdat ons reactievermogen nooit zo snel is als het moment dat het ongeluk plaats heeft gevonden.
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Nick Jacobsen weg bij Cabrinha Gepost op: Oktober 14, 2018, 09:25:58
Toch waren zijn skills goed genoeg om KOTA te winnen vorig jaar.

Hij is ook niet slecht Smiley
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: My WOOSports PB 27,8m boost session on the Duotone Rebel 2019 - 8m @ Wijk aan Ze Gepost op: Oktober 12, 2018, 20:22:53
Ik heb hem eens zien varen, hij springt ons er allemaal uit.... Alleen als je het al ziet....
8  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: September 17, 2018, 21:06:20
Maarten is 17 geloof ik.

Mbt WIJK;
Op de een of andere manier is er meer wind in Wijk aan Zee. Heb wel eens rapportage gelezen over het veranderende klimaat en wat dit betekend voor Nederland. Een van de conclusies; de kans op dagen met >5 bft zal toenemen. En daarnaast kwam IJmuiden/Wijk Pier nog in beeld met dat de windmetingen daar gemiddeld hoger liggen dan de rest. Hoe dat komt was onduidelijk, maar het was niet te duiden op fouten in de windmeter.

Daarnaast heeft Wijk gezien de pier minder stroming en is het gratis parkeren. Dus voor mensen zoals ik, die hoog willen springen, nemen de moeite een stukje in de auto te stappen. Hij moet voor Wijk wel goed ZW of WZW zijn, anders heb je last van strand IJmuiden waar de wind turbulentie oploopt en vlagerig wordt, dicht op de pier is dat soms echt extreem merkbaar.

Morgen weer knallen. Je vergeet ook nog even dat waar de windsurfer zitten, echt prachtige zandbanken liggen met super cleanen golfjes!
9  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: September 15, 2018, 10:32:28
Ik moet wel zeggen die Maarten springt er echt iedereen dik uit. Je voelt je echt klein op wijk aan zee met die gast :-)
10  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Nick Jacobsen weg bij Cabrinha Gepost op: September 15, 2018, 10:30:05
ik denk t ook...maar dat is lang wachten! Zou die dan KOTA missen, of gewoon met Cab doorvaren? Wel een van de beste Pro's persoonlijk en qua skills! Was wel verrast dat die weg ging maar hoorde de laatste tijd al erg weinig van hem.

Zijn show element is groot, zijn skills waren helaas niet zo goed vergeleken met zijn leeftijdsgenoten: youri, kevin, ruben enz. Hierdoor miste hij altijd net het podium. Toen hij de fun factor eraan ging toevoegen en het nemen van grote risico's werd hij populair.
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Gecontroleerd varen Gepost op: Augustus 29, 2018, 07:58:30
Probeer naar de horizon te kijken net over je schouder, dan ga je vanzelf hoogte varen.
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wat is het verdienmodel? Gepost op: Augustus 23, 2018, 20:22:42
Snel dalende prijzen is alleen in business waar merken hun eigen markt kapot hebben gemaakt. Dit is allemaal begonnen met dat half kitesurf nederland een teamrider is en wel ergens uit de kofferbak van een importeur een kite kon kopen :-)

Het is heel erg moeilijk om dat weer goed te krijgen. Als merk is dat wel mogelijk, maar dan moet je echt een toegevoegde waarde hebben en een gunfactor van je consumenten.
13  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: Zijn er ook goede trainers die je kunnen leren hoe echt hoog te springen Gepost op: Augustus 23, 2018, 17:06:17
Ik weet dat Gilion laatst les heeft gegeven in hoog springen. Techniek is erg belangrijk, maar helaas is dat niet het enige.

Volgens mij zijn er genoeg mensen op een kitesurf spot die je best gratis willen hebben. Wees gewoon brutaal en spreek iemand aan die hoog springt. Volgens mij vinden ze het hartstikke leuk om tips te geven!

Bij de oude generatie gaat het over het algemeen mis bij de timing. Hier kan je weinig aandoen, life sucks Smiley probeer zolang mogelijk te plakken op het water , kom niet te vroeg los.
14  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Ervaring Camping Le Fun (Leucate) ? Gepost op: Juni 29, 2018, 13:06:25
Vreselijke omgeving, als je alleen bent voor het kitesurfen is het te doen.
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bestaat Xensr nog? Gepost op: Juni 21, 2018, 11:04:06
Marc zegt weer eens iets en iedereen haalt meteen de strijdbijl tevoorschijn met de hakken in het zand, kan dat na zoveel jaar nog steeds niet anders?

Xsenr is dus gewoon een scam, er tussenuit knijpen zodra het geld binnen is en dan lekker makkelijk van de aardbodem verdwijnen. Ze hebben niet eens het lef om uit te leggen wat er mis gegaan is.

@Evan Gaat om deze zin die echt totaal off-topic is: Echter zou ik van hem niet te veel verwachten aangezien het met zijn kitemerken in het verleden ook wel eens anders is gelopen dan gewenst is/was…


16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bestaat Xensr nog? Gepost op: Juni 20, 2018, 16:02:56
Hoi Stefanie,

Ik heb ook even gezocht en kan zo ook niets vinden… dat is wel erg apart te noemen.

Je zou Gillion van Fluid kites kunnen contacten, die deed de distributie van Xensr in Nederland. Echter zou ik van hem niet te veel verwachten aangezien het met zijn kitemerken in het verleden ook wel eens anders is gelopen dan gewenst is/was…



Echt Marc, dit is niet netjes van je. Helemaal niet als modarator zo off-topic te reageren. Gillion: Wat Marc doet is gewoon een bedrijf zwart maken. Dit kan je rechtelijk aanpakken als je wilt. Is goed geregeld in NL.

Andere Modarators, leg aan Marc even uit dat zijn opmerking geen enkele toevoeging is op dit topic. Je kan niks anders verwachten van Gillion dat hij in de verdediging gaat. Hij reageert  nog best netjes.

Marc zeg gewoon sorry, dan is het opgelost.
17  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: November 05, 2017, 09:30:50
leuk filmpje, maar je moet echt stoppen met ananas pizza's hoor!!!!
18  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Oktober 19, 2017, 15:14:40
Ik kom morgen even langs die spot met al die boeren!
19  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Ozone Contact bar verloren Wijk aan Zee Pier 11-10-17 Gepost op: Oktober 13, 2017, 19:52:43
Was je bij de pier? Heel veel spullen worden altijd gebracht naar Aloha.
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: mega slechte ervaring met YOU LOVE IT (NOT) . Meer mensen?? Gepost op: Oktober 13, 2017, 19:52:03
ik vind je eigenlijk nog best netjes! Geld terug vragen!
21  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: Bar verloren @ wijk aan zee Gepost op: Augustus 27, 2017, 08:22:20
hij is gevonden bij Aloha.
22  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Bar verloren @ wijk aan zee Gepost op: Augustus 22, 2017, 10:47:23
Afgelopen zaterdag 19 augustus ben ik mijn bar verloren op wijk aan zee. Wie heeft hem gevonden?

Krat bier als beloning.
23  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Len10 - It's On! | On the Fly S1E6 (Season finale) Gepost op: Juli 19, 2017, 09:11:04
Ik vind die filmpjes soms erg saai, doordat er veel low-wind sessies tussen zitten. Dan zie je zo sprongetjes van 8/10 meter......boring. Als ik naar Ruben kijk wil ik 40 knopen loops!



24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe website Gepost op: April 03, 2017, 16:03:47
De font grote is op desktop nogal groot, op mobiel is het heel fijn. Misschien deze instelbaar maken?

Overall goede verbetering, top  ThumpsUp

Afkraken is altijd makkelijker, men kan maar moeilijk veranderingen aan. Een applausje voor jullie werk. Het is allemaal vrijwilligers werk.

Het is echt de padding dat je gaat helpen.

15/30/45 of 5/10/15 en dat dan doorvoeren op al je elementen. Neem bijvoorbeeld het logo dat zit dichter op de randen dan het menu. Titels in sidebar zitten te dicht op je ul's. Wellicht wat meer werken met text-transform: uppercase voor de titels. Dan kan alles weer wat kleiner.

Het uitklap menu onder de menu items heeft ineens wel padding waar je "u" tegen zegt.

Dit design had je perfect kunnen maken met twitter bootstrap of zurb foundation. Scheelt je enorm veel tijd en gepriegel.

Ik moet wel zeggen dat het altijd lastig is om met bestaande content een nieuw ontwerp te maken.
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe website Gepost op: April 03, 2017, 14:37:08
De keywords tot succes: grid & scss :-)

padding / margin madness!

Wel top dat jullie dit als vrijwilligers doen!
Pagina's: [1] 2 3 ... 9


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.