Mijn ongelukje in Kaapstad, dinsdag 13 maart 2012.

Ride

Berichten: 4775
Logs: 0 | 234 uur
Antwoord #25 Mei 15, 2012, 20:48:45
edit2Rapporteer  
Heb de laatste dagen via Facebook contact gehad met mijn chirurg in Kaapstad die na mijn kitesurfongeluk mijn enkel heeft gerepareerd. Hij is zelf ook een fervent kitesurfer en heeft mij volgend jaar uitgenodigd terug te komen naar Kaapstad om daar met hem alle mooie plekken qua kitesurfen te bevaren. Maar dit even terzijde. Hij heeft volgens de artsen hier in Nederland bijzonder goed werk verricht. Mochten jullie kitesurfers onder ons ooit naar Kaapstad gaan en een ongelukje krijgen, vraag naar hem. Hij heeft zelf aangegeven aan mij dat als iemand van mijn kitesurfbuddies een ongeluk in Kaapstad krijgt, hem even moet berichten en dat hij de chirurg voor jou zal zijn. Weet je in ieder geval dat je een bijzonder goed specialist krijgt in een verweggiestanland. Dus mocht je daar wat krijgen, bericht me even en ik zorg dat je Lyall als chirurg krijgt. Wie weet heb je er wat aan.
PieNO

Berichten: 1721
Logs: 0 | 28 uur
Antwoord #26 Mei 15, 2012, 21:26:05
edit2Rapporteer  
Hij is zelf ook een fervent kitesurfer en heeft mij volgend jaar uitgenodigd terug te komen naar Kaapstad om daar met hem alle mooie plekken qua kitesurfen te bevaren.

Mag ik mee John. Draag ik je kitebag. Hoop alleen niet dat ik gebruik moet maken van zijn operatietafel. Maar goed te horen dat hij jou perfect geopereerd heeft.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.