Redingsbrigade

Straight edge

Berichten: 526
Juli 09, 2014, 20:23:29
edit2Rapporteer  
Het is weer komkommertijd (zelfs met een WK) dus is het ook weer tijd voor de Reddingsbrigades om te klagen over de kitesurfers in de media. Gelukkig bestaat de andere 80% van hun werk nog uit het zoeken van vermiste konderen en t redden van zwemmers die in de problemen raken. Let iig de komende tijd wel op kiters die hun marktplaats setje weer van de zolder halen.
 
Reddingsbrigade Nederland trekt aan de bel over het grote aantal kitesurfers dat in de problemen komt. Afgelopen week moesten de redders weer veelvuldig uitvaren om deze sporters, die met plank en vlieger het water opgaan, hulp te bieden.

 
De reddingsbrigade adviseert dinsdag kitesurfers zich goed voor te bereiden. „Kijk of je fit en capabel genoeg bent om ergens gezien de (weers)omstandigheden te gaan kitesurfen en zorg dat je een noodsignaal bij je hebt.” Verder is het advies een cursus te volgen bij een kitesurfvereniging.
 
Afgelopen week kwamen de redders 285 keer in actie. Daarvan werden 62 keer opvarenden geholpen, van wie 53 kitesurfers.
 
 
Michiel.
Moderator

Berichten: 15917
Logs: 0 | 308 uur
Antwoord #1 Juli 09, 2014, 21:04:39
edit2Rapporteer  
Het is weer komkommertijd (zelfs met een WK) dus is het ook weer tijd voor de Reddingsbrigades om te klagen over de kitesurfers in de media....


Volkomen terecht dat die helden klagen over de hoeveelheid prutsers die onze sport aantrekt helaas!

Graag volgende keer een link erbij zetten, dan is het nieuwsitem wel compleet. Nu is het dat niet:

http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2014/reddingsbrigade-vraagt-aandacht-kitesurfers/
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.