NSS Junior Kite Challenge 2014

Ed.

Berichten: 2732
Logs: 0 | 165 uur
September 01, 2014, 14:54:35
edit2Rapporteer  
Op Zondag 31 augustus organiseerde North Sea Surfing op het strand van 's Gravenzande de Junior Kite Challenge, een kitesurfwedstrijd voor jongeren onder de 18 jaar. Maasvlakte local Joris Herrewijnen ging er met de titel vandoor, Franka Tempelaar werd 2e en Stan van Geest van de NSS hield de 3e plaats in eigen huis.

Er was een leuke opkomst, en een sterk deelnemersveld wat om het podium streed.  De wind blies de hele dag een fijne 15-20 knopen en het niveau was zeker hoog te noemen: van s-bend passes tot backmobe's, het ging er fanatiek aan toe. Zulke wedstrijden zijn er weinig in Nederland, het is een ideale manier voor de jongeren om ervaring met het wedstrijdkiten te krijgen. Daarnaast zorgen zulke dagen altijd dat de jongeren weer van elkaar kunnen leren en nieuwe kitemaatjes leren kennen,

Boven alles stond natuurlijk de lol centraal. Een mooi momentje was bijvoorbeeld Joris die tijdens zijn heat het board van Stan naar hem terugbracht, die aan het bodydraggen was. Om vervolgens ook de heat nog te winnen.

Hieronder een paar plaatjes, het was een geslaagde dag! Meer foto's vind je hier: http://edwinhaighton.com/nss-junior-kite-challenge/
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.