Slingshot Int. en U-Stick Europe gaan samenwerken!

dow

Geen avatar

Berichten: 24
November 21, 2014, 12:45:52
edit2Rapporteer  
Slingshot is niet meer uit de kitesurfwereld weg te denken. Met een jarenlange reputatie en role model kites zoals de Fuel draaien ze al jaren mee.

Om het serviceniveau van Slingshot te verhogen hebben ze ervoor gekozen om samen te gaan werken met U-Stick Europe, de bladder specialist.

Het idee? Snel maatwerk kunnen leveren, geen verspilling van materiaal en nooit meer misgrijpen en daarmee mogelijk iemand teleurstellen of lang laten wachten.

Om de leverkwaliteit en snelheid te verhogen is er voor gekozen om de productie van kitebladders te verhuizen naar Den Haag en de uitvoering hiervan te laten verzorgen door U-Stick Europe.

De kite bladders van U-Stick worden gemaakt van een mat blank PU. De matte finish heeft tijdens het installeren een vergelijkbaar effect als talkpoeder en vergemakkelijkt hiermee de installatie van de kite bladder.

Om het bestellen makkelijker en sneller te maken heeft U-Stick Europe zojuist een nieuwe website gelanceerd onder de naam www.slingshotbladders.com. Hier kunnen consumenten, maar ook de dealers en agenten van Slingshot Kiteboarding in Europa vanaf heden hun “spare” kite bladders bestellen.


« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.