Kitedeal.nl live!

Rowin

Berichten: 616
December 14, 2014, 19:08:29
edit2Rapporteer  
Door: Rowin Winkels

Kitedeal.nl live

Na een paar jaar onder de vlag van Flyboarden.nl cursussen te hebben verzorgd in diverse kitesporten zoals powerkiten, flyboarden en buggyen presenteren wij met trots onze eigen aantrekkelijke webshop www.kitedeal.nl.




Flyboarden.nl als basis
Al jaren zetten wij ons vanuit Team Flyboarden.nl in voor de kitesport. De kitesport blijft groeien en wij helpen graag mensen op weg. De website Flyboarden.nl bestaat dit jaar 10 jaar. In de beginjaren bood vooral het forum veel mogelijkheden om vraag en antwoord bij elkaar te brengen. Zowel beginnende als gevorderde sportbeoefenaars waren hier actief en elke vraag werd snel beantwoord.

De afgelopen jaren is er veel veranderd. Vragen worden naast het forum steeds vaker via onze social media kanalen beantwoord. Ook krijgen wij steeds vaker de vraag om mensen fysiek op weg te helpen. Op deze vraag hebben wij ingespeeld door vanaf 2010 cursussen te verzorgen in verschillende kitesporten. We zijn vooral actief met powerkiten, flyboarden, buggyen (en freestyle buggyen).

Hier komt bij dat we regelmatig het verzoek krijgen om een depowercursus te verzorgen in flyboarden als voorbereiding op een kitesurfcursus. En ieder jaar organiseren we het Schier kite-weekend met daarnaast in 2015 nog een leuk extra event.

Het ontstaan van Kitedeal.nl
Voor, tijdens of na het geven van cursussen vragen cursisten ons vaak of zij materiaal via ons aan kunnen schaffen. Wij werken al jaren samen met Vliegers & Co in Deventer die betrouwbaar kitemateriaal levert. Van hen krijgen wij dan ook vaak het verzoek om mensen mee te nemen en hun aangekochte materiaal onder deskundige begeleiding uit te proberen. 

De toegevoegde waarde van Kitedeal.nl
Een samenwerking met deze vliegerspeciaalzaak zorgt ervoor dat de kitematerialen snel vanuit voorraad geleverd kunnen worden, zodat wij mensen snel op weg kunnen helpen. Vooral de mogelijkheid om vooraf materiaal te testen, af te stellen of het aangeschafte materiaal de eerste keer onder begeleiding te gebruiken geeft veel mensen een prettig gevoel. Naast beginners krijgen wij ook van gevorderde kite beoefenaars vaak vragen over verschillende kitesporten en aanschaf van goed materiaal.

We wensen iedereen alvast een goed nieuw kitejaar in 2015 en nodigen je graag uit voor een bezoekje aan onze nieuwe shop www.kitedeal.nl

Team Flyboarden.nl
Ed.

Berichten: 2732
Logs: 0 | 165 uur
Antwoord #1 December 14, 2014, 23:33:48
edit2Rapporteer  
Top, succes mannen!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.