Vacature kitesurfinstructeur

ikku

Berichten: 19
Logs: 0 | 30 uur
Maart 18, 2015, 12:22:25
edit2Rapporteer  
Beware Beach
Functie: Kitesurfinstructeur

Terwijl de zee op de achtergrond ruist, de wind in de vlaggen wappert en zandkorrels tussen je tenen kruipen besef je ineens dat je aan het werk bent! Je maakt van je passie voor wind en water je werk en wilt je enthousiasme graag overbrengen en delen met onze gasten en nieuwe talenten. Als jij kitesurfles geeft, ben je niet alleen kennis aan het doorgeven, maar zorg je er ook voor dat iedereen zich goed vermaakt, geniet en een hele fijne dag heeft.

Jij:
Bent beschikbaar in het hele seizoen van april t/m oktober (seizoensbaan).
Of jij bent volop beschikbaar in de maanden juli en augustus (hoog-seizoenbaan).
Bent enthousiast en energiek.
Wilt mensen een onvergetelijke dag bezorgen.
Neemt je verantwoordelijkheid.
Hebt gevoel voor en ervaring met kitesurfen*.
Functioneert goed in een team, maar kan daarbinnen ook heel zelfstandig werken.
Vind variabele tijden heerlijk. Een 9 tot 5 mentaliteit bestaat niet.
Bent betrouwbaar en wij op kunnen op je rekenen.
Je bent communicatief sterk en spreekt goed Nederlands en Engels. Duits zou helemaal fantas­tisch zijn.

Wij:
Hebben een mooie werkplek op het strand.
Hebben altijd afwisselende werkzaamheden.
Bieden jou een interne opleiding.
Bieden jou een leuk salaris en korting op al je aankopen voor strandoutfits en kitesurfmaterialen.
Bieden jou een O’Neill kledingpakket.

Beware Beach
Je gaat werken voor een mooi evenementenbedrijf en gerenommeerde Kitesurfschool. Met het merk O’Neill als sponsor en onze geweldige locatie op het uitgestrekte strand van de Brouwersdam, bieden wij goede kitesurflessen, diverse strandactiviteiten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vrienden- en familieuitjes aan. Ook organiseert Beware Beach de O’Neill SummerCamps. Beware Beach heeft een gezellig team met mensen die dezelfde passie delen. Samen werken we hard, maar aan het eind van de dag gaan we regelmatig nog met elkaar het water op, of drinken we een biertje bij ons naastgelegen paviljoen Brouw met zonsondergang. Want ja, we zitten wel op het strand.

* Beware Beach is een gecertificeerde VDWS school. Je behoeft géén opleiding voor IKO of VDWS op zak te hebben om als instructeur aan de slag te gaan. Beware Beach geeft een heldere interne opleiding die je minimaal nodig hebt om als instructeur aan de slag te gaan.

Ben jij lekker gemaakt, en kriebelt het al om aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail naar personeel@bewarebeach.nl en laat weten waarom wij juist jouw nodig heb­ben op het strand. Vergeet je CV en foto niet bij te voegen.


http://www.bewarebeach.nl/nl_NL/home/Vacatures/vacature-kitesurf-instructeur/
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.