NKV nieuwsbrief 2015 3de editie

Marc_87
Moderator

Berichten: 7541
Logs: 0 | 758 uur
Juni 16, 2015, 17:09:08
edit2Rapporteer  
De NKV heeft de derde nieuwsbrief van dit jaar naar de leden gemaild. In de bijlagen zat ook de verslaglegging van de toekomst dialoog. Deze is hier als bijlage toegevoegd.

Zie hieronder de nieuwsbrief:



Nieuwsbrief 2015 - 3e editie
Het is tot nu toen een mooi kite seizoen met veel wind en zon, hopen dat er nog een heel aantal topdagen volgt! In mei hebben 3 safety clinics plaatsgevonden in het land die gegeven zijn door Stefan van der Kamp. De Nederlands kampioenschappen van het ‘Fruit to Go NK Kiteboard’ zijn geweest en we hebben in Steven Akkersdijk en Annelous Lammerts hele mooie nieuwe Nederlandse kampioenen, gefeliciteerd! De Virgin PKRA tour heeft ondertussen alweer zijn tweede stop aangedaan, ditmaal in Venezuela.

De NKV heeft zeker niet stil gezeten en daarom is het hoog tijd voor de derde NKV nieuwsbrief van
2015.

Nieuwe NKV website
De nieuwe NKV website www.kitesurfvereniging.nl is alweer 2 maanden in de lucht. Met deze nieuwe website willen we onze leden beter op de hoogte houden van evenementen en nieuws over de kitesurf sport. De bekende kaartjes van elke spot met daarop aangegeven waar je wel en niet mag kiten en de ideale windrichtingen staan nog niet op de site, wij zijn bezig om deze te maken. Tot die tijd hebben we alleen het overzicht van Nederland met daarop alle kitespots. Mocht je kennis hebben van het Joomla! Programma en of tijd en zin om de NKV hierin te helpen dan horen wij het graag door een mail te sturen naar: secretaris@kitesurfvereniging.nl.

Verslag NKV toekomstdialoog
Alle leden waren uitgenodigd voor de NKV toekomstdialoog op 21 april bij Jumpteam in Den Haag. Het NKV bestuur wilde graag in discussie gaan over de toekomst van de NKV met haar leden. Wij hadden meer dan 50 reacties en aanmeldingen ontvangen, helaas viel de opkomst tegen en waren er 32 aanwezigen. Hierbij moet worden gemeld dat er zelfs leden uit Groningen waren afgereisd, waarvoor onze dank! Het was een interessante avond die goed werd begeleid door Jerre Lubberts. Met de gekregen input gaat het NKV bestuur een meerjarige strategie opstellen, waarbij wordt aangegeven hoeveel vrijwilligers nodig zijn om de doelen uit de strategie te bereiken. Dit om een heldere strategie te maken die realiseer- en haalbaar is. Een verslag van de toekomstdialoog is gemaakt en staat in de bijlage van deze mail, we hebben een mindmap en een geschreven verslag. Uit deze bijeenkomst kwam duidelijk naar voren dat spotbeheer en -behoud een van de belangrijkste items waren voor onze leden. Dit was reden voor het NKV bestuur om ons de afgelopen tijd nadrukkelijk hiermee bezig te houden. Wij zijn dan ook erg blij met het aantrekken van onze nieuwe regiocoördinator Hans van der Huls die o.a. deze 2 topics meteen opneemt.

Nieuwe NKV regiocoördinator: Hans van der Hulst
De NKV heeft een zeer geschikte regiocoördinator gevonden in de persoon van Hans van der Hulst. Wie is hij en wat gaat hij doen? Wie beter dan Hans zelf kan dit het beste toelichten: Ik ben 48 jaar, optimistisch, sportief en sociaal. Ik woon in Almere en ben gek op kiten, fietsen en voetballen. Men beschouwt mij als een sportief, inlevend en resultaatgericht persoon die gemeenschappelijke doelstellingen nastreeft. Samen een resultaat behalen motiveert mij. Het op- en uitbouwen van een enthousiaste groep vrijwilligers, die met plezier en toewijding de belangen van hun kitematen vertegenwoordigen. De vrijwilligers kunnen dit samen met de NKV doen door hun regio te vertegenwoordigen en/of hun kennis en kunde mee te nemen naar op te richten expertise teams. Ik ga met onwijs veel plezier 2 werkdagen per week dit bovenstaande coördineren, groeten Hans. Hans is te bereiken via het mailadres: regiocoordinator@kitesurfvereniging.nl.

NKV Algemene Leden Vergadering
Graag nodigen wij al onze leden van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV). Wegens de zeer krappe bezetting van ons bestuur zijn wij helaas iets later dan gepland, maar het is gelukkig toch gelukt! De ALV vindt plaats op vrijdag 10 juli a.s. De vergadering start om 19.30u en sluit uiterlijk 21.30u. Tijdens deze ALV zullen wij o.a.:
- Terugblikken op 2014 en het eerste half jaar van 2015
- De cijfers van 2014 en de begroting van 2015 presenteren
- Bestuurszaken voorleggen
- Introduceren nieuwe medewerker
Wij geven gehoor aan diverse verzoeken van onze leden om onze evenementen centraal in Nederland te organiseren. Daarom vindt dit jaar de ALV niet plaats aan het strand maar in de regio Utrecht. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen reserveren wij een gepaste locatie/ruimte. Uiterlijk 30 juni a.s., 10 dagen vóór de ALV, doen wij al onze leden de benodigde stukken zoals de agenda, het jaaroverzicht en de jaarcijfers toekomen. Wij hopen dat je erbij kan zijn door je aan te melden op deze site:
https://docs.google.com/forms/d/13CQMhXFfZeOPUWbwnwHVH5991K6TdOlkT11hFuaft0/viewform.
Wanneer je je hebt aangemeld rekenen wij op je komst. Kan je onverhoopt toch niet komen laat dat dan weten via: support@kitesurfvereniging.nl.
Heel graag tot 10 juli.

Word vrijwilliger bij de NKV!
Heb jij tijd over die je wilt inzetten voor jou sport? Heb je zin om de NKV te helpen met bijvoorbeeld de safety clinics, events, website of heb je zelf een voorstel, laat het ons weten en word NKV vrijwilliger! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar support@kitesurfvereniging.nl.
Idefixe

Berichten: 8241
Antwoord #1 Juni 16, 2015, 17:36:06
edit2Rapporteer  
euuuhhh  ( ff afgezien van het feit dat ik op meerdere punten ernstige bezwaren heb )   maar we hebben toch nog 2 stops voor het NK te gaan? Waarom nu al  2015 kampioenen uitroepen?

Karel79

Berichten: 1012
Logs: 0 | 2 uur
Antwoord #2 Juni 16, 2015, 20:16:16
edit2Rapporteer  
Ja dat viel mij ook al op, misschien kromme zin? Of zijn de andere 2 bij deze afgelast? Zal toch niet.. Foutje bedankt!
Marc_87
Moderator

Berichten: 7541
Logs: 0 | 758 uur
Antwoord #3 Juni 17, 2015, 08:51:32
edit2Rapporteer  
Op de grote blunder van het NK na zitter er nog meer fouten in de tekst van nieuwsbrief en ook in het verslag van de toekomstdialoog. Achteraf heb ik er spijt van dat ik die sessie niet met beeld en geluid heb opgenomen, een aantal uitspraken kloppen niet.

Verder is het duidelijk dat het op de manier zoals het nu gaat het huidige NKV bestuur totaal geen affiniteit heeft met de kitesurf wereld. Even een opsomming:

- Foutieve informatie NK in deze nieuwsbrief;
- Niet meer aanwezig zijn op belangrijke kite-gerelateerde evenementen;
- De website is een flater m.b.t. de informatie die erop staat voor DE belangenbehartiger Nederland.

Idefixe

Berichten: 8241
Antwoord #4 Juni 17, 2015, 19:38:14
edit2Rapporteer  
 Cry
kitestertje

Berichten: 1132
Antwoord #5 Juni 19, 2015, 12:05:22
edit2Rapporteer  
@idefixe, er zijn inderdaad nog twee stops.

26 en 27 september in Noordwijk
24 en 25 oktober in Scheveningen

De uiteindelijke winnaars worden bepaald aan de hand van puntentelling.
Marc_87
Moderator

Berichten: 7541
Logs: 0 | 758 uur
Antwoord #6 Juni 20, 2015, 12:02:58
edit2Rapporteer  
@idefixe, er zijn inderdaad nog twee stops.

26 en 27 september in Noordwijk
24 en 25 oktober in Scheveningen

De uiteindelijke winnaars worden bepaald aan de hand van puntentelling.

Bedankt voor de update, het is niet alleen raar dat dit bij de NKV niet bekend is het is ook gewoon diep triest te noemen voor de kitewereld dat het er zo aan toe gaat.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.