Kitechix weekenden in Brazilië!

Windtown

Geen avatar

Berichten: 3
Juni 24, 2015, 10:35:06
edit2Rapporteer  
Elk jaar organiseren wij Kitechix: een kitesurf evenement voor meiden die willen leren kitesurfen en voor kitechix die hun trucs en techniek willen verbeteren aan de hand van clinics gegeven door kitesurf professionals.

Er zijn al veel meiden die kiten, maar wij van Windtown Kitesurf Hotels, willen er nog meer zien! Dat is de reden waarom we in 2002 met de Kitechix evenementen zijn begonnen. Stel je je voor: met een groep gelijkgestemde, sportieve meiden, voor een paar dagen aan het strand verblijven. Na het ontbijt samen de wind checken. Beslissen welke maat kite je gaat gebruiken. Je lijnen uitleggen, je kite oppompen en lanceren… om daarna direct het water op te gaan en met de wind in je haren en de zon op je gezicht urenlang te kitesurfen… in je bikini!

Als dit beeld je aanspreekt, dan is Kitechix het perfecte evenement voor jou.

Dit jaar organiseren we twee edities van Kitechix in Cumbuco in Brazilië: van 3 tot 7 September & van 10 tot 14 December. Cumbuco is een klein dorpje dat nog geen uur van Fortaleza ligt en een paradijs voor beginnende en gevorderde kitesurfers. Dit omdat er de mogelijkheid is om op vlakke wateren (lagune) én op golven (zee) te varen. Daarnaast is er altijd zon en elke dag betrouwbare wind. De perfecte omstandigheden dus!

Voor 600 Euro vlieg je in 10 uur van Amsterdam naar Fortaleza  (check de websites van TAP - http://www.flytap.com/ of TACV - http://flytacv.com/). Je verblijft voor 32 Euro per nacht in het trendy Windtown Beach Hotel, direct aan het strand gelegen. Je kamer, die je deelt met maximaal 2 andere Kitechix, heeft uitzicht op zee, een eigen badkamer met een warme douche, een comfortabel bed en een veranda met een hangmat. Deze 32 Euro per nacht is inclusief ontbijt, downwinders, uitstapjes, clinics, info avonden, bezoek aan Fortaleza... en natuurlijk krijg je een origineel Windtown Kitechix T-shirt cadeau!

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons: kitechix@windtown.nl

En als je voor het eind van de maand Juni boekt, pak je onze spring promo nog mee en krijg je 10% korting op je reservering.

Come and be a Kitechix!
Windtown

Geen avatar

Berichten: 3
Antwoord #1 Juli 06, 2015, 17:25:12
edit2Rapporteer  
Kitechix, het evenement van 3 tot 7 September is gecanceled, we doen alleen van 10 tot 14 December. Just letting you know! Smiley
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.