Core Section

/-||_( )|-|/-|
Moderator

Berichten: 3902
Juli 29, 2015, 10:53:33
edit2Rapporteer  
Section

Wavekiten is een van de oorspronkelijkst ontmoetingen met de krachten van de natuur: met wind, water en golventegelijkertijd. Om zulke eenmalige momenten perfect te kunnen genieten, heeft men een heel bijzondere kite nodig.

Eén, die zich op het beslissende moment niet laat merken, die anderzijds altijd op commande aanwezig is. Met de Section hebben we een pure wave specialist voor niets anders dan deze opgave ontwikkeld. Met alleen 3 struts, een superlichte constructie, perfect uitgebalanceerd en extreem snel. Zodat jij je volledig kunt storten op de koningsdiscipline van het kitesurfen met het meest intensieve gevoel die je op het water kan beleven.

De supersnelle wave specialist

De Section is zonder compromissen voor het wavekiten bedoeld. Op explosieve top turns en vette bottom turns, voor driftende down-the-line surfen en een bezoek in de Green Room. Daarvoor biedt hij een extreem lichte, optimaal uitgebalanceerde 3-strut-frame met een vleugelprofiel, dat speciaal voor vroeg loskomen, cleane drift en een ultra directe respons gemaakt is. De compacte outline zorgt voor ongelooflijke kleine draaicirkels.

4-5-6-7-8-9-10-11-12-14m

Leverbaar in zwart en wit
http://corekites.com/us/kites/section-lw
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.