Geen NK Dit weekend in Noordwijk

Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
September 24, 2015, 15:03:50
edit2Rapporteer  
Wegens gebrek aan wind helaas geen NK Kiteboard Freestyle in Noordwijk.

De weergoden helpen het Fruit to Go NK Kiteboard Freestyle niet de laatste tijd! En we begonnen in Workum nog wel zo goed…Komend weekeinde staat er een tourstop gepland van het Nationale Kampioenschap Kiteboarden Freestyle in Noordwijk. Echter de wind laat het compleet afweten. Op zaterdag 26 september staat er in de voorspelling niet meer dan 9 knopen (windkracht 2). Op zondag 27 september is de wind niet veel beter (windkracht 3), en verslechtert de richting. De wind draait dan van sideshore (wind van af de zijkant) naar aflandig (wind richting de zee). Dit betekend dat het beetje wind dat er is ook nog eens erg vlagerig zal worden. Helaas dus geen Fruit to Go NK Kiteboard Freestyle.

De volgende stop van het Fruit to Go NK Kiteboard Freestyle zal zijn op Scheveningen in het weekeinde van 24 en 25 oktober. Hier is geen NK Kiteboard Freestyle voor de jeugd aangekoppeld. Scheveningen is het finaleweekeinde en we hopen er met een knaller uit te gaan.

Voor het Fruit to Go NK Jeugdkiteboard Freestyle zijn we de mogelijkheid aan het bekijken om op 17 of 18 oktober nog een evenement te draaien. We willen echt graag varen met de jeugd, maar moeten nu eerst inventariseren of dat lukt als officieel NK en met vergunningen. We houden je op de hoogte
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.