Watersportstrand Lelystad - Hoekipa Dijk

Henning

Berichten: 581
November 11, 2015, 11:29:03
edit2Rapporteer  
Uitnodiging! --> https://www.facebook.com/events/767173860077579/



"eerst uitwerken, nog eens een aantal langen sessies koffie met cake. Dan in de ijskast leggen doordat het budget er door is gejaagd aan koffie en cake . En dat is het dan......"

En dat we een partij koffie hebben gedronken! Maar nog niet zonder resultaat  Wink
Nu is het tijd dat ook de beste stuurlui op de wal komen meevaren!


http://www.youtube.com/watch?v=Lsz0Ilwg9VM


De afgelopen 2 jaar is er door een groepje (inmiddels stichting Hoekipa Dijk) lokale wind- en kitesurfers hard gewerkt en gelobbyd om om het politieke klimaat gunstig te stemmen voor de realisatie van een watersport strand. Afgelopen voorjaar hebben we tijdens het NK Windsurfen (op de gedroomde locatie!) onze plannen mogen presenteren aan o.a. de lokale- en provinciale politiek.



Tijdens deze presentatie is ook de geasfalteerde opstap geopend door wethouder sport John van den Heuvel en lelystedeling Kiran Badloe (WK RS-X).

Na deze presentaties zijn we in een stroomversnelling terecht gekomen met als gevolg dat dat het watersportstrand is opgenomen in de business case:

"Regionale ontwikkeling vrijetijdseconomie Flevoland-Lelystad"

Komende woensdag 18 november wordt deze business case behandeld in de provinciale staten vergadering van de commissie duurzaamheid. Dit is onze kans en iedereen kan dit plan komen steunen door bij deze vergadering aanwezig te zijn!

Voor meer informatie over de vergadering (o.a. de business case) hebben we een facebook-evenement aangemaakt:

https://www.facebook.com/events/767173860077579/

Wij zien jullie graag volgende week woensdag de 18de om 18:30 in Lelystad!

www.hoekipadijk.nl
Henning

Berichten: 581
Antwoord #1 November 24, 2015, 18:41:00
edit2Rapporteer  
Wat een avond, wat een opkomst en wat een spanning!

Zie uitnogiging onderaan voor het aanwezig zijn bij de beslissende vergadering van morgenavond!



Een korte samenvatting over de inhoud van de vergadering van afgelopen woensdag; Er moet nog aanvullende informatie ingediend te worden, voordat de Commissie Duurzaamheid (en dus de Provinciale Staten) een besluit kan nemen.

Wél is duidelijk geworden, dat de grondhouding van zo goed als alle partijen positief is tegenover de plannen voor een watersportstrand bij Lelystad!



Komende woensdag 25 november dus een definitief besluit te verwachten in de vergadering van de Provinciale Staten. Bij deze nodige wij iedereen weer uit om ook bij deze vergadering het plan te komen ondersteunen!

Event link:

https://www.facebook.com/events/1519406855043695/?ref=4&feed_story_type=308&action_history=null
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.