Wind- en weer waarschuwing 18-11-2015

Marc_87
Moderator

Berichten: 7541
Logs: 0 | 758 uur
November 18, 2015, 08:47:15
edit2Rapporteer  
Het is een komen en gaan van Wind- en weer waarschuwingen op dit moment!  Dat is natuurlijk erg goed voor ons kiters. Maar we moeten niet vergeten uit te kijken. Vandaag kunnen er harde windstoten voorkomen (ongeveer 90-100 km/uur!) en bij buien is er kans op onweer, al met al is het dus uitkijken vandaag als je het water op gaat.

Hieronder de verwachting van de KNMI voor vandaag:

"Buiige regen. Vanavond buien en zware windstoten
Het is half tot zwaar bewolkt en plaatselijk valt buiige regen. In de avond volgen er van het westen uit actievere buien, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 13 graden. De westenwind is aanvankelijk matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard. In de middag draait de wind naar het zuidwesten en neemt geleidelijk toe tot vrij krachtig of krachtig boven land en hard tot stormachtig in de kustgebieden. In de kustprovincies komen dan opnieuw zware windstoten voor van ongeveer 90-100 km/uur." (Bron: KNMI)


Voor iedereen die het water op gaat, veel plezier maar let op het weer.  ThumpsUp
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.