Natura 2000 Love it like a Local

Idefixe

Berichten: 8241
Februari 06, 2016, 12:09:48
edit2Rapporteer  
Tja Natura 2000......   

Ook in de landen om ons heen begint dit onderwerp binnen de kitesurfwereld een steeds grotere "toestand"  te worden. Onze kitesurfwateren worden door veel buitenlandse kitesurfers bezocht. Voor ons is het niet meer dan vanzelfsprekend dat men rekening houdt met de diverse regulering op onze spots. Omgekeerd is dit natuurlijk hetzelfde. Samen staan we sterk.

In Duitsland is nu met betrekking tot deze materie een werkgroep opgericht: Love it like a Local. De doelstellingen liggen precies op die plek waar ik ze graag zie liggen: Een goed verantwoord, op pragmatische feiten , met wederzijds respect opgebouwd Natuurbeleid.

Zoals gezegd, samen staan we sterk!  Neem een kijkje op de site, hun facebook. Het lidmaatschap is niet aan enige financiele consequentie verboden en je helpt onze Oosterburen mee om ook hun spots open te houden! 

tot later op/aan het water  ThumpsUp

een linkje naar de site www.loveitlikealocal.org/   en een linkje naar de facebookpagina www.facebook.com/loveitlikealocal/?fref=ts

Marco B.
Moderator

Berichten: 1182
Logs: 0 | 1754 uur
Antwoord #1 Februari 06, 2016, 19:50:53
edit2Rapporteer  
er werd vandaag op Mirns weer flink in de bufferzone en zelfs ver in het natuurgebied gekite door met name ....... je mag 1 x raden welke kleur nummerbord ze hebben.
Idefixe

Berichten: 8241
Antwoord #2 Februari 06, 2016, 20:08:29
edit2Rapporteer  
een  koe is een dier, niet alle dieren zijn  koeien hè   Tongue
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.