Wind- en weer waarschuwing 08-02

Marc_87
Moderator

Berichten: 7541
Logs: 0 | 758 uur
Februari 08, 2016, 13:52:01
edit2Rapporteer  
Vandaag staat er weer een beste bak met wind! Het waait voor de beginnende kiter de hele dag te hard en ook voor iets gevorderde is het na de middag al uitkijken. Richting de avond gaat het echt los en is het alleen voor de echte experts om het water op te gaan!



De verwachtingen van het KNMI:


"Naast opklaringen trekken er geregeld buien over het land, waarbij er kans is op hagel en onweer. Het is ongeveer 8 graden. De wind draait naar het zuidwesten en neemt tijdelijk iets af om in de middag weer toe te nemen naar (vrij) krachtig boven land, en stormachtig aan zee en op het IJsselmeer. Aan de zuidwestkust kan tijdelijk een zuidwesterstorm, kracht 9, opsteken. In de westelijke helft van het land en mogelijk ook in de Limburgse heuvels zijn er dan weer zware windstoten mogelijk van 75 tot 100 km/uur (Bron: KNMI).



Dus voor iedereen die het water op gaat doe voorzichtig en zorg dat je heel blijft. Houd ook goed de buien in de gaten.

« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.