NK Freestyle?

Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
April 24, 2016, 11:50:53
edit2Rapporteer  
Blijkbaar zijn er afgelopen week de vier weekenden bekend geworden, zag een facebook-event voorbij komen op maar kon er verder niks meer over terugvinden dus net even verder gegraven maar veel meer dan dat en een weggestopte wedstrijdkalender op de NKV website is er nog niet.

Komt er nog een mooie aankondiging of blijft het hierbij?


https://www.facebook.com/wedstrijdkitesurfen/events
"Wie is erbij   Smiley?! Het NK Freestyle vind dit jaar plaats in Scheveningen, start van het windraam is het weekend van 10-11 September. Nodig je vrienden uit, neem je familie mee en laten we er een mooi evenement van maken met zijn allen. Wij hebben er zin in!"


http://www.nederlandsekitesurfvereniging.nl/nvwk/wedstrijden/
"Evenals voorgaande jaren is het evenement op afroep, dat wil zeggen dat de windvoorspelling voldoende moet zijn om door te kunnen gaan. Er zijn 4 mogelijke weekenden gereserveerd;

De data zijn: 10 & 11, 17 & 18, 24 & 24 september en 1 & 2 oktober.
Locatie: Scheveningen
Organisator: Exventure
Wedstrijdreglementen:"
Idefixe

Berichten: 8241
Antwoord #1 April 24, 2016, 13:39:55
edit2Rapporteer  
Wel jammer dat het NK blijkbaar niet meer op meerdere locaties wordt gevaren. En is er nu nog maar 1 stop in plaats van meerdere? 
Ik had toch echt de indruk dat iedereen altijd voor meerdere locaties en meerdere "stops" was. Dat was toch echt jarenlang een wens van de riders?
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.