NSS Junior Kite Challenge ‘s-Gravenzande

Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Mei 22, 2016, 12:35:28
edit2Rapporteer  
North Sea Surfing Junior Kite Challenge ‘s-Gravenzande

Trots zijn wij als vereniging om jullie te melden dat er weer een kitewedstrijd op onze wedstrijdkalender staat. Zondag 27 augustus of uitwijk data 3 september organiseren wij namelijk een freestyle wedstrijd voor de jeugdige kiters tot 21 jaar. De kitesport word door steeds meer watersporters beoefend, waarbij we ook steeds meer jeugdig talent zien. Op de prachtige locatie aan de Zuid Hollandse kust , ’s-Gravenzande, kan jij je skills komen vertonen. Schrijf je dus snel in, om verzekerd te zijn van een plekje op het wedstrijdbord! Met live commentaar van de speaker zal het toegestroomde publiek een geweldige uitleg krijgen van hetgeen er op het water gebeurt. Natuurlijk is er een professionele jury aanwezig om de tricks te beoordelen. Maar vergeet niet : meedoen is belangrijker dan winnen! De dag word afgesloten met een borrel en buffet.

Inschrijfgeld bedraagt 25 euro, op de dag te voldoen tijdens het aanmelden. De Wedstrijd is inclusief buffet en Goodie. Buffet word los verkocht voor € 15,- inclusief 1 consumptie. Schrijf je dus snel in, verder info volgt!

Bron: http://northseasurfing.nl/juniorchallenge/
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.