Peter Lynn lanceert ‘kiteboarding only’ website

Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Augustus 25, 2016, 21:51:23
edit2Rapporteer  
Het Nederlandse kite merk Peter Lynn kent een wereldwijd sterk groeiende vraag naar hun kitesurf kites. Om daar nog beter op te kunnen inspelen, lanceert het merk nu een aparte kiteboarding website met geïntegreerde webshop. Hiermee kunnen kiteboarders van over de hele wereld nu ook rechtstreeks bij de bron bestellen; handig, vooral als er geen dealer in de buurt is. Met de nieuwe webshop zijn bestelgemak, een snelle service en een optimale koopervaring gegarandeerd; alles is erop gericht om riders met de juiste gear zo snel mogelijk op het water te krijgen. Verzending is in de meeste gevallen gratis. Neem dus snel een kijkje op www.peterlynnkiteboarding.com voor meer informatie en je toekomstige favoriete kite!


Peter Lynn Kiteboarding

We are for the riders
Faxie

Berichten: 3330
Logs: 0 | 7 uur
Antwoord #1 Augustus 25, 2016, 22:12:53
edit2Rapporteer  
Voor dezelfde prijs als bij de dealers, ook al worden die dan overgeslagen in de keten...  beter bij de site van Takoon gaan kijken, want die zijn ook recent naar direct sales gegaan, en daar krijg je na je 1e initiele aankoop 50% korting op de meeste gear.

Maar over Takoon heb ik nog helemaal niks gehoord hier...

En kom nou niet met 'zelfde prijzen om de eigen dealers niet te beconcurreren' want dat is gewoon dikke bullshit.

Want net als bij het Switch/Zian/Gong verhaal (en nu Takoon dus) betalen mensen toch graag wat meer voor 'kwaliteit, service, garantie, demos en het ondersteuren van de dealers' ? Of lijkt dat dan toch wel mee te vallen stiekem? Immers, deze nieuwe site is er voor de mensen die geen toegang hebben tot een dealer...

(PS, prima kites hoor, daar niet van  ThumpsUp )
Shore

Berichten: 138
Antwoord #2 Augustus 29, 2016, 08:10:52
edit2Rapporteer  
Crazyfly doet/deed het (toch) ook  Wink

De site is gewoon promo voor het merk en ondersteuning voor de dealer en daar zal je geheid een mooie korting krijgen als je een setje aanschaft . . .
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.