Sander Bos en Pippa van Iersel Nederlands Kampioen Freestyle 2016

Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Oktober 05, 2016, 09:49:29
edit2Rapporteer  
Regen, wind en een onstuimige zee. Lastige omstandigheden voor het NK Freestyle welke in een dag gevaren moesten worden omdat er zaterdag te weinig en aflandige wind stond. Toch hebben de dames en heren er een waar spektakel van gemaakt en en zijn alle heats gevaren zodat Sander Bos en Pippa van Iersel zich officieel Nederlands Kampioen Freestyle 2016 kunnen noemen. Gefeliciteerd!

Heren
1. Sander Bos
2. Dylan van der Meij
3. Tijn van Esch

Dames
1. Pippa van Iersel
2. Vera Klabbers
3. Kelly Schouten



Persbericht van de organisatie:

Herfstweer maakt waar spektakel van NK Kiteboard Freestyle.

Sander Bos en Pippa van Iersel mogen zich de nieuwe Nederlandse Kampioenen Kitesurfen Freestyle van 2016 noemen. Na een periode van hoge temperaturen en weinig wind was het op de tweede dag van oktober meteen raak voor de kitesurfers. Met zeer onstuimig weer werd er voor de kust van Scheveningen door een groot aantal waaghalzen gestreden voor de nationale Kitesurf titels. Zon en regen wisselde elkaar af, met constant heel veel wind, zodat de kitesurfers alle weersomstandigheden moesten trotseren. Vele spectaculaire hoge sprongen werden afgewisseld met technische hele moeilijke manoeuvres. Het niveau lag zowel bij de heren als bij de dames bijzonder hoog.

Uiteindelijk wisten Bos en van Iersel het beste om te gaan met de moeilijke omstandigheden. Bij de heren werd Dylan van der Meij tweede en de routinier Tijn van Esch derde.

Titel verdedigster Annelous Lammerts moest het damestoernooi vroegtijdig verlaten wegens een harde val en kon haar titel dus niet succesvol verdedigen. Pippa van Iersel greep haar kans en wist Vera Klabbers en Kelly Schouten in de finale te verslaan.

Meer foto's en filmpjes: https://www.facebook.com/Kiteboardennederland
http://www.nkkiteboard.nl/
kiteruitschell

Geen avatar

Berichten: 1719
Antwoord #1 Oktober 07, 2016, 09:15:37
edit2Rapporteer  
Komen veel talentjes van schellinkhout . Gefeliciteerd pippa
Eltimm

Berichten: 78
Antwoord #2 Oktober 07, 2016, 11:34:22
edit2Rapporteer  
Goed gedaan Pippa!
naja

Berichten: 355
Antwoord #3 Oktober 09, 2016, 11:05:30
edit2Rapporteer  
Feli Tijn!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.