Eind augustus nog op avontuur naar Kazachstan!?!

TimoP

Geen avatar

Berichten: 2
Augustus 08, 2017, 22:25:57
edit2Rapporteer  
Kazachstan staat ‘nog’ niet bekend als kitesurfspot. Bij de naam Kazachstan zullen de meesten denken aan Borat of Baykonur! De condities zijn echter waanzinnig en de steppewind zorgt voor mooie kitespots in het zuiden van het land.

Deze wind zwelt aan tegen de uitlopers van de Himalaya en er zijn prachtige bergmeren met vlak water.  Na gesprekken met lokale kiters besloten Peter en ik een kite reis te organiseren voor de liefhebbers van avontuur. Naast het bieden van een unieke ervaring zullen er ook enkele ‘locals’ getraind worden.

Voor meer info check de site: http://rycetravel.com/tours/kitesurf-kazachstan/. Er zijn nog vier extra plekken beschikbaar begin september! Mochten er vragen zijn of wil iemand een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een nieuwe kitespot laat het ons weten.


Hang Loose,


Peter en Timo


peter@rycetravel.com

dhr.peters@gmail.com 06-23854883

« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2018 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.