Seizoensafsluiting Kitefoil Cup Holland

Evan
Administrator

Berichten: 9558
Logs: 0 | 1481 uur
Oktober 26, 2017, 21:55:17
edit2Rapporteer  
2017, Het seizoen waarin we vaker hebben moeten verschuiven vanwege te extreme condities dan een gebrek aan wind. Zo ook komend weekend, voor het tweede weekend op rij voorspellen ze beide dagen 6-7bft. Teveel om in onze ogen om veilig te racen.

Toch willen we graag iedereen uitnodigen voor het seizoensafsluitingsfeest van de Kitefoil Cup Holland zaterdagmiddag om 15u bij Natural High op de Brouwersdam. Er is voor iedereen die mee heeft gedaan aan 1 of meerdere races een leuk aandenken en er zijn prijzen voor de verschillende klassementen te verdelen. Tevens kunnen we met een drankje de plannen en ieders ideeën voor het volgende seizoen doornemen.
Voor die tijd kan er uiteraard lekker gevaren worden met foil of met de twintip. We proberen als het een beetje te doen is er voor de gevorderde foilers een gezamenlijke harde windtraining  van te maken en tips en tricks uit te wisselen.
We hopen jullie daar te zien.

Tot zaterdag!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2018 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.