SoarCast.nl / Weather2Kite.nl update

Roderick

Geen avatar

Berichten: 214
Oktober 31, 2017, 21:33:49
edit2Rapporteer  
Voor wie soarcast.nl / weather2kite.nl gebruikt:
 
Ik heb er de afgelopen tijd het een en ander aan gesleuteld, en dat gisteren on-line gezet. De belangrijkste verbeteringen zijn:
- De grafieken zijn nu duidelijker te lezen, en doen het beter op bijvoorbeeld een telefoon. (Tip: Houd je telefoon horizontaal)
- Onderaan de grafieken pagina's staan linkjes naar de grafieken die je kunt bookmarken om de grafiek voor jouw homespot er in 1 keer bij te kunnen pakken. Voor wijk aan zee bijvoorbeeld:
http://www.weather2kite.nl/sc/activityView.php?activity=111#cnv_52_ms
Of voor Muiderberg:
http://www.weather2kite.nl/sc/activityView.php?activity=79#cnv_61_ms
- Een nieuwe (2e) naam. www.weather2kite.nl doet het nu ook. Kan makkelijk zijn voor de mensen die niet (willen Smiley ) weten wat soaren is Smiley
- Optie om wind in knopen weer te geven. (Standaard als je via weather2kite.nl binnen komt)
- Een aantal irritante bugs gefixt
- Erwin Voogt heeft een android app gemaakt voor de mensen die wel willen soaren. Een meer kite-specifieke app wordt over nagedacht.
- We hebben tegenwoordig 2 sponsoren waardoor we dit kunnen blijven doen zonder irritante advertenties te moeten plaatsen (Total control en Paraworks, beide soarscholen)
 
Zo. En nu zsm weer tijd maken om het water op te gaan Smiley
 
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2021 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.