vacature kitesurf instructeur bij Movement Sports

movementsports

Geen avatar

Berichten: 5
Januari 13, 2018, 01:00:06
edit2Rapporteer  
Vacature kitesurf instructeur!

Wij zijn Movement Sports, een gezellig strandpaviljoen in Kamperland (Zeeland). Wij vinden het vooral leuk om mensen te vermaken in het rondom het water, zo kun je bij ons terecht voor: kitesurfen, windsurfen, groepsvermaak in het water of op het strand. Daarnaast hebben we een leuke beachshop en kun je lekker genieten van een drankje in de zon op het terras.

We zoeken

Activiteiten alleen is niet genoeg om mensen te vermaken, het gaat ook zeker om leuk personeel! Vrolijke, enthousiaste en gezellige instructeurs is wat ons aanbod dan ook zo leuk maakt. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat onze instructeurs, verantwoordelijke en motiverend zijn naar onze cursisten en gevoel hebben voor lesgeven.

Ben jij die instructeur, die altijd vrolijk is, gemakkelijk in omgang is met mensen en het leuk vindt om mensen te entertainen? Kun jij kitesurfen en wil je graag opgeleid worden tot AITC instructeur? Dan zit je bij ons goed, wij zijn namelijk een van de erkende IKO affiliated centers in Nederland en kunnen je dus binnen de school opleiden. Heb je nog maar weinig ervaring met kitesurfen, ook dan mag je reageren! Wij zullen de tijd voor je nemen en je langzaam aan opleiden, tot dat je klaar bent voor het werk. In de tussentijd, hebben we voldoende werkzaamheden binnen andere afdelingen van het bedrijf, zodat je je niet hoeft te vervelen.

Ons aanbod

- Werken zoals jij wilt: fulltime, partime, alleen in het weekend, alleen in de vakantie of als oproepkracht (vanaf april t/m begin oktober)

- Ook werk als het niet waait

- Werken in een super gezellig en hecht team, waar je gemakkelijk aansluiting mee vindt

- Goede betalingen!

- Gratis verblijf op het park (eventueel carpoolen richting de Randstad is ook mogelijk)

- Mogelijkheden om opgeleid te worden volgens het IKO systeem

- Flinke korting op kitesurfartikelen en beachartikelen

Ben je enthousiast geworden?! Laat van jezelf horen, doormiddel van een motivatie brief of leuke video zodat we een indruk van je krijgen, via info@movementsports.nl. We nemen dan snel contact met je op om eens kennis met elkaar te maken en wie weet direct een rakje te kitesurfen.
hangtime

Geen avatar

Berichten: 147
Antwoord #1 Januari 14, 2018, 13:32:05
edit2Rapporteer  
Misschien handig om een indicatie van het loon te vermelden.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2019 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.