GO derde stop Kitefoil Cup Holland 2018 - Katwijk zaterdag 9 juni

Evan
Administrator

Berichten: 9612
Logs: 0 | 1481 uur
Juni 07, 2018, 21:27:50
edit2Rapporteer  
We hebben een GO! Komend weekend staat de derde stop alweer gepland met een mooie 12-14kn uit het Noorden. Net als vorig jaar trekt de organiserende club KWV Skuytevaert alles uit de kast en gaan we weer met een startboot en vlaggen racen!

Dat betekent geen vaste starttijden meer maar de startprocedure gaat in gang zodra iedereen er klaar voor is en we dus flexibeler in kunnen spelen op het veranderende weer of kunnen wachten tot iedereen door de branding is. Bestudeer de vlaggen dus goed wil je niet te laat zijn voor de start!

Skippersmeeting is zoals altijd om 11u, met een eerst mogelijke start om 12u. De planning is om 3 races direct achter elkaar te houden gevolgd door 2 met een pauze tussendoor

Om 10u staat er een platte kar klaar om met al het materiaal van de parkeerplaats naar de club te rijden. Achteraf is er een BBQ/Maaltijd voor €10.- die voor de races betaald moet worden zodat alles klaargezet kan worden na het racen.

Zien wie er deelnemen of aanmelden kan zoals altijd via: www.kitehigh.nl/kitefoilcupholland
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2019 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.