Go eerste stop Kitefoil Cup Holland 2019, zondag 14 april op de Brouwersdam

Evan
Administrator

Berichten: 9627
Logs: 0 | 1481 uur
April 11, 2019, 21:00:21
edit2Rapporteer  
De eerste stop gaat door!

We hebben de keuze uit koud of minder koud. Het word dus zondag een paar graden warmer en met temperaturen onder de 10gr is elke graad meer dan welkom. We verwachten ook een stevige thermische wind in de loop van de middag dus kleed je goed aan tegen de windchill!

Vanwege de hoge opkomst en groot niveau verschil gaan we dit keer werken met twee vloten die om en om steeds 2 races direct achter elkaar varen. De gouden vloot krijgt een langere baan van ongeveer 1500m en de zilveren vloot een baan van 800m up-downwind zodat beide vloten ongeveer even lang over de twee rondjes zullen doen.

Wees niet te laat bij de inschrijving, die sluit stipt om 10u waarna er geen wedstrijd lycra's meer verstrekt zullen worden.

9:00-10:00u Inschrijving – Natural High Flight Zone
10:30u Skippersmeeting – aan het water
11:30u Eerste start
16:30u Laatste start
18:00u Prijsuitreiking – Natural High Flight Zone

In verband met de kou komt de BBQ te vervallen, er is wel gelegenheid om na de prijsuitreiking iets van het standaard menu te nemen bij Natural High binnen.

Aanmelden kan via http://www.kitehigh.nl/kitefoilcupholland


Tot zondag,
Team Kitefoil Cup Holland 2019
Evan
Administrator

Berichten: 9627
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #1 April 13, 2019, 09:53:14
edit2Rapporteer  
Voor wie het nog onduidelijk is, we gaan morgen starten met een vlaggensysteem en startboot welke ook de uitslag gaat bijhouden.

De vloten starten afzonderlijk om en om twee races achter elkaar, er zal een klassenvlag gehesen worden in de kleur van de hesjes om aan te geven welke vloot op het water verwacht wordt. De andere vloot kan dan pauzeren en opwarmen op de kant.
Na de laatste van de twee opeenvolgende races is het dus zaak om direct naar de kant te gaan om plaats te maken voor de volgende vloot.
De wedstrijdleider zal per race de startprocedure initiëren (laten zakken van de uitstel vlag) direct nadat de laatste rider binnen is zodat we vlot kunnen doorstarten.

Hier een overzicht van het schema en bijbehorende vlaggen:
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2019 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.