De nieuwe PLKB Swell V4

Evan
Administrator

Berichten: 9648
Logs: 0 | 1481 uur
April 25, 2019, 11:15:29
edit2Rapporteer  
PLKB introduceert de nieuwe Swell V4. De Swell staat bekend als een high-performance wave- /freeride kite. Een geliefde underdog onder waveriders door de goede stabilieit. Power je de Swell, heb je een directe en super wendbare kite, maar depower je de kite dan drift hij blindelings met je mee, waardoor je 100% op je golf kan focussen. Ook voor beginners en foilers een ideale kite door zijn grote windbereik, stabiliteit en herstartbaarheid.

Op het oog is het grote verschil met de V3 vooral te vinden bij de overgang van de trailing edge naar het doek. De Triflow technology, de driehoekige panelen in de canopy zorgen ervoor dat het doek van voor naar achter nog strakker staat. Hierdoor zijn de aerodynamics verbeterd en daarmee de stabiliteit en windbereik.

 

Link: https://www.peterlynnkiteboarding.com/peter-lynn-swell-v4


http://youtu.be/rqI84Gi5sOc
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2020 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.