Go voor de vierde stop te Noordwijk, zondag 7 juli!

Evan
Administrator

Berichten: 9648
Logs: 0 | 1481 uur
Juli 04, 2019, 22:10:26
edit2Rapporteer  
Voor de vierde keer op rij op een zondag. Deze keer op beide dagen racebaar, maar de pal aanlandige wind op zaterdag met kans op wat spetters terwijl we zondag een paar knopen meer uit het noorden krijgen gaven de doorslag. Wel iets meer golven op zondag, maar met voldoende wind moet dat makkelijker zijn dan met 10kn pal aanlandige wind die nu voor zaterdag voorspeld is.

We houden het starten aan met twee vloten die om en om steeds 2 races direct achter elkaar varen. De gouden vloot krijgt een langere baan van ongeveer 1500m en de zilveren vloot een baan van 800m up-downwind zodat beide vloten ongeveer even lang over de twee rondjes zullen doen.

Ook deze keer weer een kar die je materiaal van de parkeerplaats naar de club brengt, hij rijd net zo vaak als nodig is. Laden en lossen kan achter de zeilvereniging, daarna kun je het beste bij de boulevard parkeren en naar de vereniging lopen.
Het inschrijven/aanmelden kan nu tot na de skippersmeeting, welke wel verplicht is om bij te wonen. We starten dit keer met de Zilver vloot, dus wees niet te laat met je spullen klaar leggen.

Locatie: https://www.zvnoordwijk.nl/

10:30u Skippersmeeting – bij Zeil Vereniging Noordwijk
tot 11u aanmelding/inschrijving
11:30u Eerste start
16:30u Laatste start
~17:45u Prijsuitreiking tijdens de pauze van de WK finale damesvoetbal


Aanmelden kan via http://www.kitehigh.nl/kitefoilcupholland


Tot zondag,
Team Kitefoil Cup Holland 2019
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2020 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.