Wind waarschuwing 11-05-2020

Marc_87
Moderator

Berichten: 7541
Logs: 0 | 758 uur
Mei 11, 2020, 10:01:01
edit2Rapporteer  
Vandaag weer een dag met harde wind! De gemiddelde wind tikt eenvoudig de 30 knopen aan met vlagen tot 40+ knopen. Het is dus voor iedereen opletten en voor beginners een NO-GO! Let heel erg op en pas als je het niet vertrouwd en niet gewend bent met deze wind te varen. Helemaal na wat er gister is gebeurd, helaas een ongeluk met dodelijke afloop...

Hier onder voorspelling van het KNMI:Vandaag & morgen
Wisselend bewolkt, vrij koel, meest droog en veel wind

Vandaag is het wisselend bewolkt en in de kustgebieden komt hier en daar een lichte bui voor. De maximumtemperatuur varieert van 10°C aan zee tot 14°C in het zuidoosten. De noord- tot noordoostenwind is matig tot vrij krachtig, 4-5 Bft, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. Bovendien komen langs de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust nog zware windstoten voor tot ca. 75 km/uur. In de avond neemt de wind geleidelijk af en draait naar noord tot noordwest (Bron: KNMI).
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2021 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.