Kitesurfvakantie Westkust van Denemarken:waar zijn de goede kitespots?

hangloose13

Geen avatar

Berichten: 3
Augustus 20, 2020, 13:24:31
edit2Rapporteer  
Is een kitesurfvakantie aan te bevelen voor de westkust van Denemarken, in de maand september en is deze locatie coronaproof maw wat zijn de maatregelen!?Wat zijn de beste kitespots en campings aan het water?
Ad

Geen avatar

Berichten: 7
Antwoord #1 Augustus 24, 2020, 12:52:14
edit2Rapporteer  
De Deense westkust is een prima plek om  te surfen, geen idee hoe de Deense regelgeving voor Corona nu is, Denemarken was wel enkele weken afgesloten voor buitenlandse bezoekers.
Temperatuur ligt een paar graden lager dan hier.

Bekende / goede spots :

Romo : eiland met enkele campings ( vrij massaal in de zomer ), een ervan aan het strand, maar dat maakt niet uit, je kunt met je auto het strand oprijden.

Hvide Sande : In ieder geval 1 camping aan de spot, en ligt aan een fjord waar je bij oostenwind kunt varen ( maar je moet op de parkeerplaats tussen de autos launchen als het druk is )

Vejers beach : 1 camping aan de spot , maar ook bij Vejers mag je op het strand met de auto. Bij zuidoost kun je uitwijken naar Blavand ( +/- 8 km verderop ).

Klitmoller / Cold Hawai : Camping +/- 300/400 mtr van een strand, de baai van Klitmoller is een km of 2 van de camping. De baai van Klitmoller is wel de beste plek van Denemarken als je van golven houdt. Bij noorden/noordoosten wind kun je uitwijken naar Hanstholm.

Denemarken is wel een land waar je niet heen gaat voor het uitgaan ( kroegen / restaurants zijn er nauwelijks en om een uur of 9 gaat bijna alles dicht )

Veel plezier
hangloose13

Geen avatar

Berichten: 3
Antwoord #2 Augustus 24, 2020, 12:56:58
edit2Rapporteer  
Thx voor de tips, ik denk dat ik richting Hvide Sande ga en misschien ff kijken ROMO als t niet al te druk is daar.
Hoover

Geen avatar

Berichten: 2
Antwoord #3 Oktober 14, 2020, 12:50:01
edit2Rapporteer  
He Hangloose13,
Waar ben je uiteidelijk geweest? Romo of Hvide Sande?
De camping bij Klitmoller is een topper, misschien voor volgende keer: https://www.jetcamp.com/nl/denemarken/nystrup-camping-klitmoller/
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2020 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.