Wipeout Kitesurfschool
Wipeout Kitesurfschool


Contact informatie
(Post)Adres
Binnenpad 16-A
Postcode
8355 BR
Plaats
Giethoorn
Tel
06-309 187 45
Website

Locaties

Omschrijving
Wipe Out kitesurfschool staat al jaren voor kwaliteit en service. Dit kunnen we bieden door gebruik te maken van de beste materialen op de hedendaagse kitemarkt, een eerlijk advies over materiaal en de meest ervaren en goed opgeleide instructeurs.

Deze succes formule heeft Wipe Out kitesurfschool gemaakt tot wat het is vandaag. Een door heel Nederland opererende kitesurfschool welke als hoofdoel heeft om Kitesurfers te produceren.

Geen loze beloftes maar een uitgebalanceerd opleidingstraject welke u op een veilige en verantwoorde manier de kunst van het kitesurfen bij brengt.

Wij maken gebruik van speciaal geselecteerde locaties waar het kiten gemakkelijk en veilig geleerd kan worden.

Deze ondiepe kite locaties zijn onder andere: Giethoorn, Hindeloopen, Mirns, Workum, Kornwerderzand, Oostvoorne, Enkhuizen, Vrouwenpolder, Scheveningen en Schiermonnikoog.


Om een snelle leergang te garanderen maakt Wipe Out kitesurfschool gebruik van de enige Nederlands gesproken instructie dvd en  nieuwste kites van CORE kiteboarding.

CORE kiteboarding staat voor Duitse kwaliteit en levert al jaren kites die ongeëvenaard zijn in constructie en vlieg eigenschappen.

Naast het volgen van lessen en Advanced Clinics is er de mogelijkheid om deze kites te testen.

Boek snel een les en leer op een verantwoorde, snelle manier deze unieke lifestyle die water, wind en adrenaline combineert!

Neem contact op met: Wipeout Kitesurfschool

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 27 gasten 0 leden

© 2002 - 2021 Kitehigh