Klimax Surfboards: nu ook in NL!

wavecatcher

Geen avatar

Berichten: 22
December 04, 2008, 18:35:54
edit2Rapporteer  


Intro- Klimax surfboards zijn nu ook te krijgen in Nederland! Naast een uitgebreide serie surfboards heeft Klimax in samenwerking met de Peruaanse pro-surfer Fernando ‘Wawa’ Peraud een breed inzetbaar kitesurfboard ontwikkeld. Wawa, die een surfachtergrond heeft, wordt door insiders naast wave-experts als Will James en Ben Wilson gezet.  De perfecte omstandigheden in Peru en de persoonlijke wensen van experts als Wawa hebben dit board gemaakt wat het is.

Boards- Het model is verkrijgbaar in een Wave en Freestyle-uitvoering, in de maten 4”5 tot 6”5. Naast de keuze van de standaard shapes kunnen surfers die helemaal hun eigen ultieme board willen hebben bij Klimax een custom bestellen. Alle boards worden geleverd met de bekende future fins. Optioneel zijn de boardjes te koop met het quatro future fin system, dat uitblinkt in zowel hoge golven als onze eigen Noordzee. Future fins worden gebruikt door zowel prosurfers als kitesurfers. Ook hier het beste van het beste bij aankoop van een Klimax board!

Materiaal- Rodolfo Klima is verantwoordelijk voor de boards. Met meer dan dertig jaar shape-ervaring groeide hij uit tot een van de beste shapers ter wereld. Klimax surfboards zijn vervaardigd uit de beste materialen die er voor handen zijn. Zo gebruikt hij voor Klimax’ producten Zuid-Afrikaanse schuimkernen, licht en supersterk, mede door het gebruik van balsahout stringers. De extra versterkte afwerking komt van Hexcel Hawaii Fiber. Van elk type surfboard zijn  tevens epoxy-versies beschikbaar van XTR KEAHANA. Dit revolutionaire systeem zorgt voor nog lichtere en sterkere boards, die bij een crack geen water opnemen. Een stukje duurder, maar beter voor het milieu!

Nederland- Pure Pro Surf Equipment is de nieuwe importeur van Klimax in de Benelux. Voor het team is Klimax op zoek naar talentvolle en passievolle Nederlandse surfers, die zich kunnen identificeren met het imago van Klimax. Ook shops, die geïnteresseerd zijn in het merk en het in hun shop willen hebben, worden uitgedaagd contact op te nemen:

Robert Verspui
Pure Pro Surf Equipment
info@klimaxsurf.nl
www.klimaxsurf.nl
(+31)622268830
xray

Berichten: 3688
Antwoord #1 December 04, 2008, 20:23:30
edit2Rapporteer  
Reclame, onvervalst, wel nieuwswaarde dus slotje erop
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.