Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Februari, tips? Gepost op: Januari 20, 2012, 11:58:17
Een top plek om te kiten in januari/februari is Diani Beach in Kenia. Prachtig strand, bekend om goeie Kaskazi wind in februari en top om te combineren met een paar dagen safari! Wij zijn hier vorig jaar verbleven in Forest Dream, een klein resort.
Geweldige accommodatie midden in de natuur, een beetje weg van de massale resorts. De rest van onze groep die niet kite heeft zich hier prima vermaakt en de eigenaren kiten zelf ook en kunnen je dus helpen met spullen enzo.
Zeker een aanrader!
2  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: kitetrip februari Gepost op: Januari 20, 2012, 11:51:09
Een andere optie die heel geschikt is voor februari is Diani Beach in Kenia. Een top plek om te kiten met veel mooie resorts. Forest Dream is een van die resorts, ligt niet meteen aan het strand maar is wel heel erg geschikt als je familie en kinderen zich ook willen vermaken. Er zijn een aantal goeie kite scholen in Diani en de eigenaren van Forest Dream kiten zelf ook en kunnen je dus heel goed helpen! Heel leuk om te combineren met een paar dagen safari!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.