Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 32
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Board schiet los.. Gepost op: Juni 29, 2012, 12:29:04
Ligt aan je techniek, niet aan je straps/pads. Het is nogal Duits om daar de oorzaak te zoeken.. Het zegt nl. al genoeg wanneer je met harde wind niet bij je board kan komen.. Lekker blijven oefenen, gaat vanzelf beter
Je techniek heeft niks te maken met de klemming van de straps. Als je je techniek moet gaan aanpassen om comfortabel te varen ben je verkeerd bezig. Je straps zouden ten alle tijden een zeker & comfortabel gevoel moeten geven.

Gast.. (Heb hier een hekel aan, maar goed, daar gaan we..) Vroeger, voordat er soortgelijke hedendaagse twintips bestonden voer ik op m'n wakeboard met voetbanden van een windsurfboard erop.. Daaronder zaten geen pads, dat ging toen ook prima. Techniek is zeker wel iets dat een rol speelt. Als je vaak uit je straps schiet doe je echt iets verkeerd..
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Board schiet los.. Gepost op: Juni 29, 2012, 10:15:25
Ligt aan je techniek, niet aan je straps/pads. Het is nogal Duits om daar de oorzaak te zoeken.. Het zegt nl. al genoeg wanneer je met harde wind niet bij je board kan komen.. Lekker blijven oefenen, gaat vanzelf beter
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Windwaarschuwing vrijdag/zaterdag Gepost op: Juni 08, 2012, 17:53:22
Ik ben nog beginner ( denk ongeveer 10x gekite) en heb een Zeeko Notus 7m kite. Ik wil morgen gaan kiten op Zandvoort. Wat denken jullie, is dit te doen?

"Let dus goed op de lucht in het binnenland en bij twijfel over je niveau is het beter om een dagje over slaan. Dit is geen wind voor beginners!"

Tralalalallalalaaaa..
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Morgen Oostvoorne, met wie kan ik meerijden? Gepost op: April 15, 2012, 01:05:03
@Smiro: waarom niet naar de zandmotor? Binnenmeertje is prima voor je, wel iets diep, maar geen golfslag of hinderlijke stroming. Je kan er op de fiets naartoe...
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Palen Autostrand zijn verwijderd!!! Gepost op: Februari 21, 2010, 15:03:29
Vroegah toen het Autostrand nog Autostrand was stonden er ook al wel wat palen. Heb er toentertijd nog nooit iemand over gehoord.. Vroegah stond er ook nog wel eens een auto in de weg, zowel op het strand als in het water.. Maar je weet waar die dingen staan en je hoeft niet bang te zijn dat ze opeens ergens anders staan, dus handel daar dan ook naar. Het lijkt mij ook niet echt een probleem, gewoon wat verder doorlopen en je hebt nergens last van. Niet van de palen, niet van de scholen en niet van de prutsers. Zo moeilijk is het toch allemaal niet?? Ok, het is tegenwoordig wat drukker en het plaatsen van die palen was nou niet echt bepaald een goed idee, maar ja, niet de hele wereld zit vol met wereldwondertjes..
Gelukkig heeft Dree z'n best gedaan, en zijn jullie voor een gedeelte verlost van gevaar.
6  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / 06-07-2008 Zonnebril verloren Parkeerplaats Autostrand Oostvoorne Gepost op: Juli 11, 2008, 08:13:54
Heeft er iemand op zaterdag 6 juli een Oakley Oil Drum (kleur: Olive Green) Zonnebril gevonden? Zo ja, stuur me een PM. Alvast bedankt!

Groeten,

Wessel
7  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: morgen de slufter Gepost op: Oktober 17, 2007, 03:29:05
wat een gezeik allemaal over een spot..
ik heb er ook wel is gevaren en tuurlijk er zitten overal wel eens beginners in je vaarwater..
dat je denkt donder nou is ff op..
maar als ik een vette crash maak dan heb ik ook ff me kite op 12 uur..
who cares als je maar ff kijkt wat er om je heen gebeurd
actie =reactie

Zo.....................de spijker op zijn kop! Mooi gesproken!

Het was maandag ook zo druk dat je echt persee bij die beginner in de buurt moest varen.
Maar ben het er overigens helemaal mee eens dat de Slufter geen beginnersspot is, maar spreek die mensen er dan gewoon ter plekke op aan en adviseer ze naar het Autostrand te gaan.

Vandaag ging het goed, maar gisteren was een ramp lieve Poor. Er waren een paar lieve mensen die geen eens konden anticiperen wanneer er twee kiters op hen afkwamen.. Rare en vreemde beslissingen werden er genomen die niet heel prettig waren. Ik wil best lieve mensen leren kennen maar niet met onze kites in elkaar. Misschien dat je dat kan begrijpen.

Op Slufter weten wat we aan iedereen hebben en tot nog niet zo heel lang geleden konden we loopen en springen als tien anderen zonder bevreesd te zijn dat iemand hier niet mee kon handelen. Nu begint het erg vervelend te worden om constant rekening te houden met de overload aan nono's die komen kiten bij ons.

Vriendelijke verzoeken worden door de lieve mensen verworpen. Het is toch godvergeten ongelooflijk dat we mensen uit moeten gaan leggen dat de kite laag zou moeten staan als je, als lief persoon, door het vaarwater heen loopt... Maar ja, dat is de tendens waaraan we als kiters maar moeten geloven ben ik bang. Er zijn zoveel mensen aan het kiten geslagen. Zoveel lieve mensen van deze groep hebben totaal geen afiniteit met surfen. Om nog maar te spreken dat de geschreven en omgeschreven regels binnen het surfwereldje bij hen bekend zijn...

En ja, de ruimte op de Slufter is niet groot met laag water en aanlandige wind.

Moraal: Lekker eerst alles onder controle krijgen op Playa, ontwikkel je kite-kunstjes daar en wanneer je alles volledig onder controle hebt, kom dan leuk, lief en aardig hakken op Slufter. Er zijn  ook genoeg mensen die dit wel doen, dat werkt. Helaas zijn er te weinig mensen die dit niet doen...

Hopelijk is het nu een beetje duidelijk dat we niet de spot voor onszelf willen houden maar dat we wel zo "veilig" mogelijk willen kiten op de spot.
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: morgen de slufter Gepost op: Oktober 16, 2007, 23:53:00
Sluftermannen:

Als jullie dit zo'n nikssite vinden....kom er dan niet!! En val de mensen hier niet lastig met jullie agressieve en onaardige posts!!

Geef opbouwende kritiek op mensen die gevaarlijk gedrag vertonen op de Slufter.
Hou het gezellig!

Lieve Poor,

Veel lieve mensen van de Slufter hebben deze site binnen een paar jaar groot gemaakt.. Veel lieve mensen die nu net een jaartje kiten hebben de site binnen een jaar weten te verzieken...

Kusje
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: morgen de slufter Gepost op: Oktober 16, 2007, 03:43:50
 (sealedlips_kitesmiley)
10  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: ongeluk op slufter vanmiddag Gepost op: Oktober 16, 2007, 03:37:05
Als jij dat met die Ozone was kan je misschien nog een paar maandjes op de Playa blijven varen. We waren niet echt gecharmeerd van je vaarkunsten!! Misschien dat je vriendjes en het vriendinnetje van de playa ook wat minder met die @#&%kites non-stop op 12 uur in het water kunnen liggen!

Verder wel vervelend voor je voet, beterschap!
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 5e lijn op een SLE (BOW) kite Gepost op: September 19, 2007, 04:30:29
Je hebt toch ook nog je QR??? Waarom zou je de boel verbouwen???
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kitesurfen niet zomaar een sport. Gepost op: September 19, 2007, 04:13:11
Matthijsje, Ponkie, Woutertje en Drijvie zijn jullie zo schattig een wedstrijdje aan het doen wie de meeste reistijd heeft?? Wat lief!!!
 loser loser loser loser loser loser loser loser
13  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Snowkiten Val thorens Gepost op: September 07, 2007, 14:01:41
VT? Die wintersportfabriek??

Als je het zo nodig in 3vallees wil proberen:

Off-piste richting Lac du Lu, lekker steil, lekker hoog springen.. Mocht het nou nog iets harder waaien kan je misschien een paar rakjes varen in het meer..


Misschien een iets meer serieuze optie:

Het zou misschien kunnen helemaal achterin bij Meribel. Je neemt daar de uiterste lift naar boven. Daar ligt een groot stuk land (off-piste gebied) waar niemand komt. Leuke off-piste route sowieso. Hou er wel rekening mee dat je onderweg moet slalommen tussen grote keien door, een paar cliff-jumpjes moet maken, een redelijk meertje moet oversteken en uiteindelijk uitkomt in Villarabout. Hierna moet je een stuk moet lopen naar St. Martin om vervolgens via Menuires weer terug te komen in VT. Succes!

Of: Ga lekker parapenten in de Courchavelle vallei!
14  Algemeen / Buitenland & Travel / Hakfilm Slufter Gepost op: September 06, 2007, 14:05:18
http://slufterhufters.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=94

 (kiss_kitesmiley)

Bron: www.slufterhufters.com
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Alliance Gepost op: September 04, 2007, 06:09:00
Arno?? Oordelen?? Nee joh... Maar kiten kan ie als tien anderen!
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Twee Helix vraagjes Gepost op: Augustus 28, 2007, 14:21:27
Bij m'n Helix kites zaten geen boekjes, bij m'n Torch4 kites ook niet. Waarschijnlijk ga je dat boekje dit jaar nergens treffen. Denk dat je even het pdf'je op de site van Naish door moet nemen.

Ik vouwde m'n Helix'en op vanaf de 2e strut gezien vanaf de tip. Op deze manier ging ie bijna net zo makkelijk als een C... Let er wel op dat je alle lucht er goed uitrold, anders gaat het weer wat lastiger.

Succes!
17  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: www.slufterhufters.com is een feit!!! Gepost op: Augustus 22, 2007, 05:31:44
Ik kom hier thuis het forum helemaal niet op. Maakt het een verschil dat ik met een iBook internet op ga?

Ohw....was jij degene die Knoert bij gay.nl heeft aangemeld.... schater

Zo flauw ben ik dan ook weer niet
18  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: www.slufterhufters.com is een feit!!! Gepost op: Augustus 21, 2007, 00:06:18
Ik kom hier thuis het forum helemaal niet op. Maakt het een verschil dat ik met een iBook internet op ga?
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: HELIX REVIEWS, Laat maar komen !!!! Gepost op: Augustus 19, 2007, 02:04:45
Dan zal die low-end het wel te goed doen... Uitgehaakte loops waren tot nu toe niet echt uitgehaakte loops...
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: HELIX REVIEWS, Laat maar komen !!!! Gepost op: Augustus 19, 2007, 00:43:29
Keej! Als het goed is ben ik vanaf dinsdag weer op de Slufter. Als jij m laat loopen als een dolle ben ik zo blij als 10 anderen!
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: HELIX REVIEWS, Laat maar komen !!!! Gepost op: Augustus 19, 2007, 00:01:39
Wat bedoel je met de "powersetting" Fer? Ben benieuwd.
22  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: www.slufterhufters.com is een feit!!! Gepost op: Augustus 17, 2007, 19:10:02
Nu zit ik op Lowlands en probeer me bezig te houden met zaken die er echt toe doen.. Dree, wil je de site even geschikt maken voor het bekijken via een mob telefoon? Wink
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zondag 12 augustus Helix dag bij Eurofun Gepost op: Augustus 13, 2007, 03:01:35
Helix, ben benieuwd hoe ie vliegt!
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zondag 12 augustus Helix dag bij Eurofun Gepost op: Augustus 13, 2007, 02:48:28
Andre hoor je ook niet even... die ligt z'n kites te bevlekken waarschijnlijk...
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zondag 12 augustus Helix dag bij Eurofun Gepost op: Augustus 13, 2007, 02:46:48
Wessel!!!!! Wat een kwelling!!!!
Heb je de voorspellingen voor komende week gezien?!
Dan kan je gelijk al je verse kites aan de tand voelen.

Ik vind het idd een beetje vervelend dat ik deze week moet werken.. Misschien dat ik het red om morgenavond nog even te kunnen kiten, hoooooooooopelijk!!
Pagina's: [1] 2 3 ... 32


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.