Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Rob van Wijngaarden overleden 2e kerstdag te Scheveningen Gepost op: Januari 02, 2017, 18:44:22
Wat een verschrikkelijk nieuws. Uiteraard alle sterkte gewenst aan de nabestaanden. Loop er al dagen mee in m'n hoofd, te malen wat er bij Rob mis is gegaan. Het is zoals hierboven al gezegd beangstigend dat een (zeer) geoefende kiter zo in de problemen kan komen.

Ik begrijp dat er geen behoefte is aan speculatie/discussie over de toedracht. Maar ik hoop dat als het onderzoek is afgerond dat de resultaten (hier) gedeeld worden. Het is denk ik heel belangrijk dat we hier als kite gemeenschap van leren. Al is er maar 1 iemand die hierdoor in de toekomst anders handelt waardoor hij/zij zichzelf of een ander redt dan is het allemaal niet volstrekt zinloos geweest.

Alle betrokkenen van harte gecondoleerd met het verlies.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.