Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: cabrinha donkey stick Gepost op: Mei 11, 2016, 22:45:35
anders heeft surfpirates er misschien wel 1 liggen, ik heb er zelf vorig jaar ook 1 gehaald. dan wel geen cabrinha, maar ik herinner me wel dat ik die zag liggen in de winkel.

dus als telstar niks word of het heel lang duurt kunnen zij je misschien ook helpen.
2  Stijlen / Discussie / Unhooked / Wake / Freestyle / Re: RRD Juice V2 schroeven Gepost op: Mei 11, 2016, 01:06:19
waarschijnlijk heeft de juice dan gewoon wat minder diepe insert gaten, komt mischien doordat de core van de juice dunner is dan de dub?
of is de dub even dik als de juice?

en hoever kan je de bouten er in draaien, mij lijkt dat dit ook wel minstens een cm moet zijn aangezien het inserts zijn die voor boots bedoeld zijn en ook best wel een klap moeten kunnen opvangen.
3  Stijlen / Discussie / Unhooked / Wake / Freestyle / Re: RRD Juice V2 schroeven Gepost op: Mei 10, 2016, 23:03:39
bij te lange bouten gaat het eigenlijk de hele tijd best wel licht tot een heel duidelijk punt waar de bout extreem zwaar gaat (dus niet geleidelijk zwaarder).

als de bout geleidelijk steeds zwaarder gaat denk ik dat het engelse draad is, of is het heel misschien één of andere fabrieksfout dat de draad niet goed is getapt oid.
4  Stijlen / Discussie / Unhooked / Wake / Freestyle / Re: RRD Juice V2 schroeven Gepost op: Mei 10, 2016, 22:25:39
zitten de gaten van je boots wel recht boven je inserts, als je de schroeven er scheef in draait krijg je ook altijd dat het een stukje goed gaat en dan opeens heel zwaar.

vooral niet forceren voordat je weet wat het is, daar sloop je alleen je draad maar mee.
5  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kite lek, stroming te sterk Gepost op: April 30, 2016, 11:29:44
mischien een tip, ik vaar met een fel groene zwembroek, die kan je in zo"n geval op je kop zetten of mee zwaaien zodat je veel meer opvalt tussen de golven en het water.
6  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: winch wake Gepost op: Maart 31, 2016, 19:09:47
misschien een vario van een oude scooter gebruiken?
die kan je denk ik wel krijgen bij een scooter sloop o.i.d., zelf heb ik wel eens wat scooter motorblokken en tandwielen enzo bij leertouwer in Soest gehaaldt.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.