Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / North 2023 ontploft Gepost op: November 06, 2022, 17:27:52
North 2023 ontploft!!!! tijdens oppompen. zijn er meer mensen die hier last van hebben gehad en hoe is dit door North opgelost. ik hoorde namelijk dat dit vaker voorkomt.
2  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: bandit 6 11 mtr tas meegenomen strandhorst Gepost op: Maart 20, 2014, 13:55:58
Jij bent echt een toffe peer!!!! Tongue Tongue
3  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / bandit 6 11 mtr tas meegenomen strandhorst Gepost op: Maart 19, 2014, 10:46:25
Hallo allen. afgelopen zondag 16 maart heeft een kiter met een bandit 6 10 mtr mijn tas meegenomen. Waaschijnlijk per ongeluk. Ook heeft hij zijn tas laten liggen die ik nu vervolgens in mijn bezit heb. aan deze tas zit een vrachtwagenrubber en staan de initialen K E in een cirkel. en een kaartje dat de kite zwart/blauw zou moeten zijn. mijn tas is een tas van een bandit 6 11mtr met een kaartje dat de kite rood/zwaet is ook zit de klitteband strap er nog in. graag zou ik mijn tas weer terug hebben zodat de juiste maat vermeld wordt. dit met het oog op eventuele verkoop.
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: ongeluk op Horst Gepost op: Juli 28, 2007, 19:52:11
Ook ik was aanwezig op Horst toen het gebeurde,  ze had inderdaad een blauw/gele sle van 7.5m2.
Ik stond vlak bij haar met een andere kiter te praten, toen ik zag dat haar moeder de kite ging oplaten achter de bosjes waar de wind vandaan kwam (dit kan natuurlijk al niet). Er gingen twee kiters naar toe om het over te nemen van haar moeder.
In verwachting dat ze de kite op een wel verantwoorde plek zouden oplaten, dit was echter niet het geval. De kite komt omhoog en de bovenste tip vatte de wind die over de bosjes heen kwam, hierdoor draaide de kite 180 graden en ging vol door het windvenster.
Ze werdt vervolgens gelanceerd, maakte een planee op het water en kwam vervolgens met haar gezicht op twee boards terecht. Gelukkig dat de kite op dat moment met de leading edge op het strand klapte (ik wil me niet indenken wat de gevolgen anders waren geweest).
Ik heb een run genomen naar haar, de schade opgenomen en gekeken of ze nog bij kennis was. Vevolgens heb ik haar in de stabiele zijligging gelegd en haar met schoon water (van een medekiter gekregen)
een beetje schoon gemaakt. Doordat ze haar benen en haar hoofd kon bewegen, heb ik besloten om haar naar het gras te tillen. Ik weet dat op dit moment een gevaarlijke keuze was IVM nekletsel maar heb toch de keuze gemaakt. In het gras heb ik nog haar harnas afgedaan waarop het enige wat ons nog reste, het wachten op de ambulance.

Het letsel wat uitwendig te zien was waren:  schaafwonden op de knieen en ellenbogen, een snee boven haar linker oog en midden op haar neusbot waardoor ze ook twee dikke blauwe ogen had (waarschijnlijk een hersenschuddig), een bloed neus en veel bloed in haar mond (ik hoop dat het blijft bij een tand door haar lip). Verder had ze een gebroken pols. Het dus maar te hopen dat ze niks inwendig heeft.

Ik hoop het beste voor haar en haar familie.

En mensen laten we aub afspreken geen kites meer achter bosjes op te laten en aub ook niet aanlandig.

Duimen omhoog voor een ieder die die zich om haar bekommerd heeft.

Erik       
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.