Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Interview AD Autostrand betreft paaltjes Gepost op: Oktober 14, 2008, 18:32:35
Citaat uit AD:
GZH is dat niet van plan. Volgens woordvoerder Daniƫl Bakker is het water direct achter de palen alleen bedoeld als 'wegsurfzone'. ,,Dan moet je het daarvoor gebruiken.''

Laten we die naam Daniel Bakker met z'n 06 nummer erbij vermeld, op elke paal zetten! Weten we meteen wie we verantwoordelijk kunnen stellen als er iets gebeurt. GZH is veranwoordelijk...goed verantwoordelijk. We hebben ze aan alle kanten gewaarschuwd voor de evt. gevolgen.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Palenrij Autostrand Oostvoorne Gepost op: Oktober 04, 2008, 22:20:47
Perfecte foto Viris !!!

Vandaag er nog eens goed naar gekeken. Met laag water staan die palen er voor dat doel waarvoor ze er staan zelfs totaal NUTTELOOS bij! Enig nut dat ze hebben is dat je weet waar je spullen staan als je terug komt van het water....orientatiepunt.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Palenrij Autostrand Oostvoorne Gepost op: Oktober 02, 2008, 14:55:18
Yeah.....wtff!!

Wat die domme palen tot enig doel hebben is om de zgn. zone2 aan te geven....gewoon een afkadering van een gebied.....de zgn. 'wegsurf zone'. Stipjes op een tekening...

Er wordt in dit document niet direct iets over zone1 gezegd in relatie tot wel en niet kitesurfen. Flink wat onduidelijkheid dus...! Volgens mij mogen we nu overal kitesurfen?

Inderdaad....merendeel van de palen in de duinenrij staan er voor lul bij........zonde van dat tropische hardhout. Gezien de tekening zijn die palen ook niet exact volgens die tekening geplaatst. Minder in de duinenrij, maar meer richting strand.

Wij zitten met die palen in het water. Die buggy kiters hebben dit op het land.


Hiya Ron! Dat wist ik niet.
Maar lees toch dat document maar eens.....die slagboom staat er in getekend en ook de palenrijen komen hiermee overeen. Ze zijn gewoon.........een jaar te laat...als in dat document genoemd.
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Palenrij Autostrand Oostvoorne Gepost op: Oktober 02, 2008, 14:24:09
Hallo kitevrienden, ik lees al een tijd dit forum en heb me nu uiteindelijk geregistreerd om te antwoorden. Ook ik heb maandag tot mijn volle verbazing de palen gezien.....waanzin!

Weet ook waar dit alles vandaan komt na wat zoekwerk. Geen foto's meer nodig! Het staat alles in het volgende document op de website van www.autostrand.nl

www.autostrand.nl/beknoptinrichtingsplan.doc

Net als de nieuwe slagboom wordt in dit plan ook het antwoord gegeven op de palen. Ik denk alleen dat men zich totaal niet gerealiseerd heeft dat een stip op een tekening, een levensgevaarlijk object kan worden. Men heeft zogezegd zijn doel voorbij gestreefd!

Boeien plaatsen? Nou die komen er ook nog.....haha Lees dit plan maar eens!

Volgens mij worden de palen nog geel geverfd. Maar of het daarmee minder hard aankomt....?!

Er moet mijns inziens wat gebeuren, voordat de eerste ongelukken met die palen gebeuren...!

Ciao
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.