Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Kiteboard wijk aan zee gevonden Gepost op: Oktober 21, 2017, 20:36:51
Jo Sven! Ik ben een gaastra boardje verloren. Heb je die gevonden?
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Foto's strand horst 12 sept Gepost op: September 13, 2011, 11:15:47
Jongons!

Heb een aantal foto'tjes gemaakt op strand horst. Bekijk ze op: www.joostessenburg.com/kiteboarding

Cheers,

Joost

3  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: ongeluk Gepost op: Mei 24, 2011, 22:52:00
Jongens,

allereerst, de klungel was ik. Joost Essenburg, 2 jaar kiter en een stomme sprong veranderd mijn komende zomer rigoureus. Maar goed, momenteel gaat het goed met me. Het was een sprong waarbij ik idd mijn board verloor en in ondiep gedeelte was geland. Na de val voelde ik aan mijn linker enkel en ja hoor die zat naast mijn onderbeen. Nog geen auw, maar dat kwam later wel. Mijn kite los gemaakt, leash getrokken en dankzij de MEGA GOEDE hulp van de jongens op het strand/grasveld werd mijn kite opgevangen en werd ik geholpen naar de kant.
Toen al die ambu's (was stomverbaasd waarom er zoveel waren) aankwamen hebben ze me verdoofd en de voet recht gezet. Toen naar het ziekenhuis in Hoorn, gegipst en nu terug thuis in Amsterdam. Morgen naar het ziekenhuis in Amsterdam om de enkel te opereren. Hij is op 3 plaatsen gebroken, dus zal wel een klusje worden Sad. Voel me klote, maar het had ook erger kunnen zijn....
Als er vandaag ook kitehighers op schellinkhout waren die me geholpen hebben wil ik die bijdeze ook hartstikke bedanken! Jullie zijn helden!

Cheers,

Joost
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.