Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: kite gevonden zonder tas, Schellinkhout 4 augustus 2016 Gepost op: Augustus 05, 2016, 12:13:24
Ik heb een trapeze zien liggen op het bankje rechts van het strandje. Inmiddels al opgehaald?
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Augustus 05, 2016, 12:11:31
Gisteravond nog even kunnen varen op Schellinkhout. Jammer dat hij inkakte, want toen ik daardoor van t water ging, nam hij weer toe.... Tof voor de anderen, het was nog even heerlijk rustig! Bij het opruimen zag ik op het kleine veldje recht van het strand, nog een trapeze liggen. Is op het bankje gelegd, iemand zou m moeten missen....
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juli 23, 2015, 12:36:52
Was gister voor het eerst sinds 1,5 jaar weer op het water (ff kind afgeleverd in de tussentijd) en het was wennen, maar toen ik de juiste maat kite te pakken had, ging het best goed. Wel 1x ff klapper gemaakt, ging ongewild Vliegen.... maar heen en weer varen ging best. Heerlijk rustig ook, topdag!
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: November 03, 2013, 20:07:52
Het was fantastisch vandaag! Heerlijk gevaren, 8 depoweren omdat ik geen kleinere vlieger heb, maar ik heb genoten! Fijn dat iedereen altijd zo sociaal is op Schellinkhout met oplaten/neerhalen, nu alleen nog een knappe parkeerplaats zodat alles een beetje schoon blijft. Bedankt iedereen!
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: November 01, 2013, 12:47:06
Ik kom denk ik ook even koekeloeren op Schellinkhout
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: November 23, 2012, 10:02:46
Shit, na een leuke middag Schellinkhout tot de ontdekking gekomen dat ik m'n trapeze heb laten liggen.... Waarschijnlijk bij een afvalbak, op de grens strandje/gras. Het is een zwarte, merk windfinder,, maat L waarschijnlijk, zou ook M kunnen zijn. Als iemand dit nog leest, graag apart houden en ik kom hem bij je halen. Ik kan pas vanavond rond 20:00 heen, dan is iedereen al weg neem ik aan. Alvast heel erg bedankt, groetjes Jorien

En lag ie er nog? Ik heb wel een trapeze zien liggen bij het bankje bij het strandje en maar laten liggen voor degene die hem miste Smiley

Gisteravond rond 20:00 nog even terug geweest, verwachtingen waren laag maar warempel, hij lag er nog. Inderdaad  zoals je zei Jantjuh bij het bankje en wat aardig dat jij (en anderen) hem hebben laten liggen voor mij. Ben ik super blij mee. Valt me wel op dat er vaak materiaal achterblijft, gelukkig zijn we sociaal met elkaar om het te bewaren/te laten liggen, maar het wachten is op de eerste strandjutter Schellinkhout... En natuurlijk beter op je materiaal letten. Wijze les geleerd.
7  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: November 22, 2012, 16:46:23
Shit, na een leuke middag Schellinkhout tot de ontdekking gekomen dat ik m'n trapeze heb laten liggen.... Waarschijnlijk bij een afvalbak, op de grens strandje/gras. Het is een zwarte, merk windfinder,, maat L waarschijnlijk, zou ook M kunnen zijn. Als iemand dit nog leest, graag apart houden en ik kom hem bij je halen. Ik kan pas vanavond rond 20:00 heen, dan is iedereen al weg neem ik aan. Alvast heel erg bedankt, groetjes Jorien
8  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juni 21, 2011, 20:41:40
hay mannen, vanmiddag was goed inderdaad!
In het kader van; kiteles waar is dat voor nodig:
Toevallig aan de praat geraakt met een gozer, bleek dat hij nooit les had gehad, spullen viavia gekocht en aangezien hij ervaring had met surfen ging hij het wel redden. ...Ik zei dat dat niet echt de bedoeling was, dat je met lessen essentiele dingen leert etc. Hij was volgens eigen zeggen nogal eigenwijs, goh...
Hij ging vanmiddag met een 14 (!!!) terwijl het merendeel met een 10-12 ging.
Had geen idee van de safety (!!) had die nog nooit geoefend, want dat zou zo'n vaart niet lopen dacht hij.
Hij had een windsurf trapeze, zonder haakje voor je 2e safety.
die leash klikte hij dus seriously dus op zn rug vast (!!!)

In verband met zn eigen en vooral de onze veiligheid even wat dingen doorgenomen en de safety's geoefend. Bleken vol zand te zitten en geen beginnen aan.

Hoe hij verzekerd was, 'voor mn auto?', gewone WA dus, zonder kite. Kortom, in geval van een ongeluk is hij dus niet alleen zelf de pisang, maar ook de ander.

dat jullie dit even weten, er lopen dus een hoop kneuzen rond!!!
(hij heeft een groene Naish 14 meter)

Best aardige gozer, maar mocht hij toevallig ook internet hebben en dit lezen; doe jezelf, medekiters en vooral de sport een plezier en neem wat les!!!
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juni 21, 2011, 11:55:47
Tot ziens dan vanmiddag op Schellinkhout. deze beginner zal proberen jullie niet in de weg te zitten.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Verslaafde meiden Gepost op: Juni 20, 2011, 10:02:48
ik weet spontaan een verjaardags cadeau :-)
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juni 20, 2011, 10:01:27
cool filmpje, mag je vaker samenstellen!
12  Algemeen / Buitenlandse ongelukken / Re: Kitesurfer (19) bij kiten/vliegeren overleden (fr) Gepost op: Juni 20, 2011, 09:53:21
hi guys,
Zoals ik het lees in de krant en op het forum was de jongen aan het vliegeren met een te grote vlieger. Ze refereren in het artikel aan een vlieger, lijkend op die zoals bij kitesurfen, omdat de krant het een beetje duidelijk moet maken voor de mensen die de sport niet kennen of beoefenen. Het gaat hier dus niet om een kite, maar een grote vlieger. Hij heeft zn safety niet getrokken, is tegen een wering/muur gekletterd en enkele minuten daarna overleden.

Mochten er nog andere artikelen zijn waar jullie de vertaling van willen weten dan hoor ik dat graag. Google translate vs Jorino 0-1.
13  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [NIEUW] Windvoorspellingen op Kitehigh Gepost op: Juni 14, 2011, 12:23:41
waarom ook niet een link invoegen naar http://nauticlink.nl/nieuws/knmi/windverwachting.html site is ook erg overzichtelijk
14  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Vaarbewijs??? Gepost op: Juni 07, 2011, 09:31:20
Is het niet net als met auto tijden: je neemt lessen, je slaagt en pas daarna gaat het echte werk beginnen? Ik kom op de weg genoeg lui tegen die een rijbewijs hebben, maar zich absoluut niet weten te gedragen, zien niets, nemen vreemde beslissingen etc. Maarja, ze hebben wel een rijbewijs.

Als ze een soort vaarbewijs gaan invoeren, vraag ik me af hoe ze dat gaan controleren/handhaven. Mensen hebben hun eigen verantwoordelijkheid en zoals ik het begrepen heb zijn het niet de beginners die de ongelukken hebben gehad de laatste paar keer, maar de ervaren kiters.

Zometeen moet je ook nog verplicht een diploma als je gaat skeeleren of fietsen. (afgelopen weekend 3 dode fietsers btw...)
15  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Mei 27, 2011, 09:22:24
Jeetje, wat een stel  YeSS wijven hier zeg  Lips Sealed Dit topic is wel de meest actieve zo te zien.  Ff to the point, no Schellinkhout vandaag volgens de wijze mannen?
16  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: ongeluk Gepost op: Mei 25, 2011, 07:32:34
Joost,
Blij om te horen dat het "slechts" bij een gebroken enkel is gebleven. We hoorden je op het water schreeuwen, dus waren bang dat het veel erger was en toen de heli kwam sloeg de stemming om. Gelukkig was die niet nodig.
Veel succes met het herstel en we zien je snel weer op Schellinkhout.
groeten Jorien
17  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: April 27, 2011, 18:13:49
Wat zijn de vooruitzichten voor donderdag en/of vrijdag? Ben nog beginnend kiter en vind plaatsen waar je kan staan (Schellinkhout) prima om het beter te leren. Heb een 10.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.