Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Neopreen cap voor 4 euro Gepost op: Juli 14, 2011, 13:39:24
Dubbel action pompje 13 euro
 http://www.plutosport.nl/shop/Diversen/Avento_Handpomp_Double_Action_L-21AV.html

ook niet slecht
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juli 12, 2011, 10:11:14
Is het, voor mij als beginner, een goed idee om vanmiddag tussen 3 en 5 naar schell te gaan? Ik zie overal waarschuwingen maar op windguru pas na 5 uur toch? Of is er sowieso al niet te varen met NO? Of zijn er beter locaties voor die tijd in de buurt bij Adam?
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Starten Gepost op: Juni 27, 2011, 23:23:52
We werken gelukkig in onregelmatige diensten dus zyn ook vaak door de week vry :-)  en het launchen ging wel goed maar heb ik nog te weinig gedaan dus voel ik me nog niet zeker genoeg mee vandaar eerste keren nog even de veiligheid van het water zoeken. Thnx en ik zal zeker posten als de set binnen is
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Starten Gepost op: Juni 27, 2011, 20:15:05
Bedankt voor de tips!
We gaan beginnen in Schellinkhout dus lekker oprollen en ver het water inlopen dan zitten we ook niemand in de weg Smiley.

Maak vooral duidelijk dat je losse lijnen in het water hebt liggen, voordat je dit soort situaties veroorzaakt: https://www.kitehigh.nl/forum/index.php?topic=40194.0

Die fotos zag ik vandaar mijn vragen eigenlijk want wat ze daar deden was ook een beetje mijn idee haha

Ik heb trouwens een verzekering afgesloten bij sportzeker dus mocht ik hem crashen zou het me niets moeten kosten (Niet dat ik het ga testen)
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Starten Gepost op: Juni 27, 2011, 18:30:29
Zo dan heb twee lessen gehad samen met een collega en dat ging eigenlijk wel goed. Instructeur vond ook dat we de kite al goed onder controle hadden. Het water starten lukt ook al steeds voor een paar meter.  YeSS
Nu wil ik van de week de Fone bandit 3 set bij van den berg gaan kopen en samen gaan oefenen met het waterstarten. Omdat we nog niet veel ervaring hebben waren we van plan om in het begin de kite nog op te laten in het water. Hoe kunnen we dat het beste doen? De lijnen door het water slepen of is het beter om de lijnen weer op te rollen op de bar? En eigenlijk zelfde vraag voor uit het water komen.

Oh en is er bij van den berg nog ruimte in de prijzen? (je bent Hollander of niet he!)

Bedankt vast!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.