Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: App om kitecondities te delen (test fase) Gepost op: Mei 21, 2014, 12:41:43
Hallo Bluebit, Android staat hoog op de agenda. Als iOS klaar is voor launch, dan start er een crowdfunding campagne voor Android en zal die zo snel mogelijk volgen.
2  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: App om kitecondities te delen (test fase) Gepost op: Mei 20, 2014, 23:01:58
Cool, bedankt voor de interesse allemaal! Vergeet niet in het users scherm, bij groups, de kiters groep te joinen. Dan kan je berichten plaatsen in die groep en zien alleen mensen in die groep je bericht. In de illustratie in het eerste bericht in deze topic is te zien hoe het werkt.

Op de facebook pagina van spottiapp wordt af en toe nieuws geplaatst https://www.facebook.com/Spottiapp en op de website www.spottiapp.com kan je lid worden van de nieuws brief.



3  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: App om kitecondities te delen (test fase) Gepost op: Mei 20, 2014, 14:26:35
Door je telefoon te schudden kan je bugs reporten of feedback sturen. Uitgebreide feedback of ideen kan je in deze topic kwijt of naar feedback@spottiapp.com
4  Army of KiteLounge / KiteLounge / App om kitecondities te delen (test fase) Gepost op: Mei 20, 2014, 11:11:44
Hallo allemaal,

Ik ben momenteel bezig met het ontwikkelen van een iPhone app waarmee gebruikers berichten op een locatie kunnen achterlaten. Andere gebruikers in de buurt van die locatie kunnen het bericht dan zien op de feed, of mensen kunnen op bepaalde locaties op de kaart kijken om daar de berichten te zien.

Met deze app kunnen kiters dus bijvoorbeeld kite condities delen met andere kiters als ze op een spot zijn. Je kan dan een bericht met foto plaatsen in de kitesurfers nederland groep, de andere kiters die lid zijn van deze groep kunnen dan die berichten zien.

Momenteel zijn we de app aan het testen en om toegang te krijgen tot deze versie kan je je aanmelden via http://tflig.ht/1dMHTSI.

Onthoudt dat dit nog een test versie is, er kunnen dus nog bugs inzitten. Door je telefoon te schudden kan je feedback naar ons sturen en bugs reporten.

Voor kiters is het belangrijk dat je de kitesurf gerelateerde berichten in de Kitesurfers Nederland groep plaatst, in de illustraties hieronder is te zien hoe je lid wordt van deze groep en hoe je een bericht stuurt met als categorie de kiters groep.



Het zou cool zijn als je ook nog even de facebook pagina kan liken (https://www.facebook.com/Spottiapp) en vergeet de app niet te delen met je kitebuddies!

Feedback kan je geven in deze post, door het schudden van je telefoon of mailen naar feedback@spottiapp.com

Tot in de app of op het water Grin

gr, Martin
5  Army of KiteLounge / KiteLounge / Kitehigh crowdfund effect :D Gepost op: Juni 10, 2013, 11:11:25
Hallo allemaal,

Ik heb op www.sellanapp.com een geweldig app idee geplaatst genaamd Spottiapp, met de app kunnen mensen en bedrijven locatie gerichte berichten sturen. Deze berichten kunnen dan door alle mensen om je heen worden gezien op de kaart van de app. Dit kan erg handig zijn voor verschillende dingen, waaronder het  verkrijgen van informatie op locatie, mensen waar je voorbij bent gelopen complimenten geven, voor als je iets verloren bent, voor carpoolen, locatie gericht nieuws ontvangen en bedrijven kunnen locatie gericht adverteren.

Voor ons kitesurfers kan het dus ook een erg interessante app zijn. Het idee heeft het record op het sellanapp platform verbroken van meeste pledges binnen een paar uur en bewijst dus een goed idee te zijn  Grin

Ik kan jullie hulp goed gebruiken, vanaf $5 dollar kan je al deel uitmaken van de app en deel je mee in de winst die de app zal genereren. De pitch kan bereikt worden via www.spottiapp.com
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Waar snowkiten Nederland Gepost op: Januari 20, 2013, 22:43:57
Morgen ochtend rond 10 uur even bij gouwzee kijken, als het niks is ga ik de purmer checken. Nog meer mensen 's ochtends Gouwzee?
7  Algemeen / Trefpunt / Re: Waar snowkiten Nederland Gepost op: Januari 20, 2013, 18:32:09
Morgen wordt super Grin wat een sneeuw is er gevallen! Vanacht gaat er waarschijnlijk nog veel meer vallen. Waar zijn morgen mensen te vinden? Ik ga het weer in weiland proberen in de Purmer.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welk snow Kite board? Gepost op: Januari 18, 2013, 20:08:05
Ik heb gewoon een heel oud snowboard, ook met verschillende kanten en gaat prima. Was 30 Euro op marktplaats met bindingen.
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Waar snowkiten Nederland Gepost op: Januari 17, 2013, 18:55:35
Morgen mensen omgeving Amsterdam/Purmerend die ergens gaan snowkiten?
10  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Nieuwe lichting Kitehigh stickers + winactie Gepost op: November 22, 2012, 17:25:18
Stickertjeuuh Grin loterij Grin
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Mei 11, 2012, 09:19:33
Straks nog mensen naar Schel ?
12  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: April 15, 2012, 11:57:28
Ik ben bij edam, ziet er goed uit ben alleen de enige Sad dus gaat em niet worden. iemand toevallig nog onderweg hier naartoe? Anders ook maar naar ijburg
13  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Maart 30, 2012, 16:39:03
Was chill net op Andijk, bedankt voor de motiverende talk zodat ik toch even ben gegaan  ThumpsUp (rode Park) Morgen weer Andijk ?
14  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kan het beter dan Dakhla - Marokko ? Gepost op: Maart 12, 2012, 19:24:18
Hallo,
ik ben afgelopen zomer begonnen met kiten en ga deze zomer misschien in Juli 1 of 2 weken naar dakhla.Nu heb ik een vraagje over hoe de wind daar is.Ik heb een 9Mtr Park en weeg 60kg. Ik ben van plan om er nog een kite bij te kopen voor dakhla zodat ik er zeker van ben dat ik zoveel mogelijk kan kiten daar. Ik ben van plan om dit jaar een kite erbij te kopen en volgend jaar. Dus er van uitgaande dat ik nog 2 kites erbij koop lijkt mij een 7of6 en aan 12 de beste keus. Nu is alleen mijn vraag of er mensen zijn hier die ervaring hebben met de wind in Juli in Dakhla ? En of ik dus beter een kleinere of grotere kite erbij kan kopen dit jaar?

Mvg, Balkie

Ps. Misschien past dit beter in beginners forum maar dacht dan hoef ik geen nieuwe post te maken.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.